Home FOTO GALERİ HERGÜN BİR İLÇEDE, BUGÜN YILDIRIM’DA

HERGÜN BİR İLÇEDE, BUGÜN YILDIRIM’DA

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2017 13:53
3 min read
HERGÜN BİR İLÇEDE, BUGÜN YILDIRIM’DA için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç; Meclisin tatil olmasıyla birlikte; seçim bölgesinde, sahada vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “Hergün bir ilçede, bugün de Yıldırım’dayım.” dedi.

Yıldırım ilçe başkanı, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanı ile ilk olarak Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret eden vekil Gözgeç, başkan Edebali ile Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm projeleri hakkında istişarelerde bulundu. Vekil Gözgeç akabinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Orhangazi Yurt Müdürlüğü’nü ziyaret ederek; Üniversite öğrencilerinin yurtlara yerleştirilmesi ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Sivil Toplum Kuruluşlarını da yalnız bırakmayan vekil Gözgeç, ilk Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretini, yeni kurulan ancak önemli bir ihtiyaca cevap veren BATISİAD ( Batı Türkleri Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği)’ne gerçekleştirdi. BATISİAD Başkanı Ahmet Er ve yönetimi, Balkan kökenli milletvekilini fahri üyeleri olarak gördüklerini belirtti.

Kurum ve STK ziyaretlerinin yanısıra, şehit ailesini de unutmayan vekil Gözgeç, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Harun Arvasi’nin ailesini ziyaret etti. Gözgeç; “Şehitlerimize varlığımızı borçluyuz. Ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.” Dedi.

Vekil Gözgeç son olarak, “Yarın da Uludağ Organize Sanayi Bölgesi, Gürsu Belediyesi kentsel dönüşüm protokol imzalama törenine katılmak ve vatandaşlarımızla buluşmak üzere Gürsu ilçemizde olacağız inşallah” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…