Home FOTO GALERİ Milletvekilleri Halk Evi’nde halkla buluşuyor

Milletvekilleri Halk Evi’nde halkla buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 16 Ağustos 2017 13:16
2 min read
Milletvekilleri Halk Evi’nde halkla buluşuyor için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde milletvekillerine ayrılan odada, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Nilüfer Belediyesi, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halkı  milletvekilleri ile bir araya getiriyor. Türkiye’de bir ilk olan ve demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje çerçevesinde  CHP Bursa Milletvekilleri,  kendilerinden randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde milletvekillerine ayrılan odada halkla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinlediğini söyleyen  Erkan Aydın, “Nilüfer Belediyesi’nin halkımızla buluşmak için oluşturduğu bu mekanda yine randevuları kabul ettik. Vatandaşımızın sıkıntılarına kulak verdik. Bu proje Türkiye’ye örnek ve Bursa’daki tüm partilerin milletvekillerine hizmet veriyor. Yenilikçi ve halkın sorunlarına çare olmada kolaylık sağlıyor. Bu örnek projeye imza atan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum” dedi.

Uygulamadan memnun olan vatandaşlar da, milletvekillerine sorunlarını ve isteklerini bu buluşmalarda rahatlıkla anlattıklarını kaydetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …