Home FOTO GALERİ Bozbey: Amatör spor kulüpleri çocukları spora yönlendirmeli

Bozbey: Amatör spor kulüpleri çocukları spora yönlendirmeli

- Guncellenme Tarihi: 16 Ağustos 2017 13:19
2 min read
Bozbey: Amatör spor kulüpleri çocukları spora yönlendirmeli için yorumlar kapalı
0

Ataevler Spor Kulübü’nde yüzme eğitimi alan öğrencilerle buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, amatör spor kulüplerinin amacının çocukları spora yönlendirmek olduğunu belirtti. Bozbey,  “Bunu yerine getirmeyen kulüplerimizden desteğimizi çekeriz” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin spor sahası ve yer tahsisi yaptığı Ataevler Spor Kulübü’nün düzenlediği  yüzme kursuna katılan öğrencilerin sertifikalarını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Sertifika töreni Başkan  Bozbey’in Halk Evi’ndeki makamında gerçekleşti.
Bozbey’in elinden sertifikalarını alan 26 öğrenci ile  Ataevler Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat ve eğitmenler,  Nilüfer Belediyesi’nin kulübe verdiği destek için teşekkür ettiler.
Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey de, her kesimin, özellikle de çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesi için çaba sarf ettiklerini belirti.
Birçok mahallede amatör spor kulüplerinin faaliyette olduğunu belirten Bozbey, bu kulüplerin amacına da vurgu yaptı. Bozbey, “Amatör spor kulüplerinin amacı mahallelerindeki çocukları spora teşvik etmek, onları spora yönlendirmek olmalıdır. Desteklerimizi de bu ilkelere uyan kulüplere veriyoruz. Eğer bu amaca yönelik hizmet etmeyen spor kulüplerimiz olursa onlara verdiğimiz tüm desteği geri çekeriz. Hatta protokol çerçevesinde tahsis ettiğimiz spor sahalarını ve kafeteryaları da boşaltmalarını isteriz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …