Home FOTO GALERİ IŞIK ŞİMŞEK’TEN İKİNCİ SINGLE: “BAŞKA BAHARA”

IŞIK ŞİMŞEK’TEN İKİNCİ SINGLE: “BAŞKA BAHARA”

- Guncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2017 14:34
4 min read
IŞIK ŞİMŞEK’TEN İKİNCİ SINGLE: “BAŞKA BAHARA” için yorumlar kapalı
0

Vokal performansı ile dikkatleri üstüne çeken Işık Şimşek, ilk single çalışması “Aşk”la yakaladığı başarının ardından, Pasaj Müzik etiketli ikinci single’ı “Başka Bahara”yı yayınladı. Sözleri Onur Baştürk’e, müziği ve düzenlemesi Can Algeç’e ait olan şarkının video klibini Melike Önay çekti.

Ajda Pekkan’ın “Vitrin” ve “Cool kadın” hit’lerinin bestecisi, dizi ve film müziği yapımcısı – aranjör Can Algeç’le gazeteci ve müzisyen Onur Baştürk’ün yaklaşık 5 yıl önce yazdığı şarkı, aşkı bu yaz da bulamayanların duygularına tercüman olacak.

Video klipte uzun süredir birlikte sahne aldığı ekibiyle birlikte yer alan Şimşek, yönetmen Melike Önay ile daha önceki single’ın klibinde de çalışmıştı.

Işık Şimşek, önümüzdeki aylarda da uzun süredir biriktirdikleri şarkılardan oluşan bir repertuarı single çalışmaları olarak paylaşmayı planlıyor.

Biyografi

Işık Şimşek, Ankara’da doğdu. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. TRT Ankara Çocuk Kulübü’yle başlayan seslendirme sanatçılığını ve radyo programcılığını üniversite yıllarına kadar sürdürdü; özel radyolarda yapımcılık ve sunuculuk yaptı. Lise yıllarından itibaren çeşitli müzik gruplarında solist olarak yer aldı. 1996-1999 yılları arasında Yapı Kredi Yayınları’nda editör olarak pek çok kitabın yayınlanması sürecinde çalıştı. 3 aylık felsefe dergisi Cogito’nun editörlüğünü de sürdürdü. 1999’da Bilsak 5. Kat’ta grubuyla birlikte sahne almaya başladı. O günden bu yana İstanbul’un birçok ünlü gece kulübünde ve özel gecelerde sahne alan ve çok izlenen televizyon dizilerinin şarkılarını seslendiren Şimşek, bir yandan da moda dergiciliği alanında çalıştı. 2’debir, ELLE, ALL, Grazia ve L’Officiel dergilerinin yayın direktörlüğünü yapan Şimşek’in, R.M. Hare’in “Platon: Düşüncenin Ustaları” kitabının İngilizceden çevirisinin de aralarında bulunduğu pek çok çevirisi ve yayınlanmış makalesi bulunuyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…