Home EKONOMİ TÜMSİAD BURSA PAKİSTANLI İŞ ADAMLARIYLA YAKIN TEMASTA…

TÜMSİAD BURSA PAKİSTANLI İŞ ADAMLARIYLA YAKIN TEMASTA…

- Guncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2017 15:01
2 min read
TÜMSİAD BURSA PAKİSTANLI İŞ ADAMLARIYLA YAKIN TEMASTA… için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD BURSA İŞ FORUMUNA KATILDI…

BURSA – TÜMSİAD Bursa Şubesi, Pakistan Rawalpindi Ticaret ve Sanayi Odası (RCCI), 30. Uluslararası Başarı Ödülleri ve B2B iş görüşmelerine katıldı.

İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi üyeleri de hazır bulundu.

Pakistan’dan makine, bilişim, inşaat, gıda, yapı malzemeleri ve tekstil başta olmak üzere birçok sektörden 150’nin üzerinde firmanın katıldığı organizasyonda TÜMSİAD üyesi iş adamlarıyla Pakistanlı firmalar arasında iş görüşmeleri yapıldı.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Yousuf Junaid, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, Rawalpindi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Raja Amir İqbal, TÜMSİAD Pakistan Şube başkanı Anees İqbal ve TÜMSİAD üyesi iş adamları heyetinin yer aldığı gecede Türkiye- Pakistan arasındaki mevcut ve olası ticari ilişkiler değerlendirildi.

Programda aktif bir şekilde yer alan TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri de Pakistanlı iş adamlarıyla yaptıkları görüşmelerle yeni iş anlaşmalarının ilk adımlarını attı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…