Home EĞİTİM Atıl Durumdaki Ev Öğrenci Yurdu Oluyor

Atıl Durumdaki Ev Öğrenci Yurdu Oluyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2017 15:10
2 min read
Atıl Durumdaki Ev Öğrenci Yurdu Oluyor için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi’nden Öğrencilere Modern Yurt

 

Osmangazi Belediyesi, Hamzabey Mahallesi’ndeki 4 katlı bir evi yürüttüğü tadilat çalışmalarıyla modern bir öğrenci yurduna dönüştürüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tadilat çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, yurdu yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

 

Osmangazi Belediyesi, hayırsever bir vatandaşın bağışlamış olduğu 4 katlı binanın tadilatını yaparak, lise öğrencilerinin kalacağı modern bir yurt haline getiriyor. Hamzabey Mahallesi’ndeki evi baştan aşağıya yenileyen Osmangazi Belediyesi, atıl durumdaki evi yürüttüğü çalışmalarla, yatakhane, yemekhane, etüt odası ve kütüphanenin yer aldığı modern bir yurt haline dönüştürüyor.

 

Tadilat çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, eğitim alanındaki çalışmalarının öncelikleri olduğunu söyledi. Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak hayırsever bir vatandaşımızın bağışlamış olduğu eski evin tadilatını yaparak lise öğrencilerinin faydalanacağı modern bir yurda dönüştürüyoruz. Yatakhane, yemekhane, etüt odası ve kütüphanenin yer alacağı bu yurtta 32 lise öğrencisi kalacak. Öğrencilerimiz burada iyi şartlarda eğitimlerini alarak bu topluma kazandırılmış olacaklar. Tadilat çalışmalarında sona gelindi. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi tüm çalışmaları tamamlayarak yurdu öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Hayırsever vatandaşımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …