Home FOTO GALERİ MEDICABIL İLE ULUDAĞ OSB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI…

MEDICABIL İLE ULUDAĞ OSB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI…

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2017 13:18
4 min read
MEDICABIL İLE ULUDAĞ OSB ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Medicabil Hastanesi ile Uludağ Organize Sanayi Bölgesi (Uludağ OSB) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde, Uludağ OSB Müdürlüğü çalışanlarına, OSB içerisinde yer alan 200 firmanın çalışanlarına ve bu çalışanların birinci derece yakınlarına, Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki ayaktan tedavilerde yüzde 15 oranında indirim yapılacak.

Uludağ OSB Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen protokol imza töreninde; Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan, Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, Uludağ OSB Bölge Koordinatörü Tanju Karasu hazır bulundu.

Protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan ve Özel Medicabil Hastanesi’nin, Türkiye’nin sayılı Ortopedi ve Travmatoloji hastanelerinden birisi olduğunu ve bunun yanında diğer branşlarda da güçlü ve başarılı bir ekiplerinin olduğunu söyleyen Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan, “Protokolümüz her iki kuruma da hayırlı olsun. İşbirliği anlaşmamız çerçevesinde Uludağ OSB Müdürlüğü ile Uludağ OSB sınırları içerisinde yer alan 200 firmanın çalışanları, çalışanların birinci derece yakınları, Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki Ortopedi ve Travmatoloji ile Genel Cerrahi branşları başta olmak üzere hizmet verilen tüm branşlarda, ayaktan tedavilerde geçerli olan yüzde 15’lik indirimden faydalanabilecek. Ayrıca bölge müdürlüğümüzün koordinasyonuyla çalışanlara yönelik bilgilendirme seminerleri gerçekleştireceğiz. Bu işbirliği anlaşmasından olumlu sonuçlar alacağımızı umuyorum” diye konuştu.

İstihdam bakımından Bursa’nın en büyük üçüncü OSB’si olduklarını hatırlatan Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın ise, “Bursa’nın Doğu yakasını ilgilendiren önemli bir protokole imza attık, hayırlı olmasını diliyorum. Bu işbirliğimiz 20 bin çalışan ve bu çalışanların ailelerini kapsayan ciddi bir anlaşmadır. Her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…