Home FOTO GALERİ Maysan Mando’nun Tüm Çalışanları ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu

Maysan Mando’nun Tüm Çalışanları ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 10 Ağustos 2017 13:11
5 min read
Maysan Mando’nun Tüm Çalışanları ve Aileleri Kahvaltıda Buluştu için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan Maysan Mando, Bursa’daki fabrikasında görev yapan tüm çalışanlarını ve ailelerini, ‘Büyük Aile Kahvaltısı’ nda bir araya getirdi.

Öneri, Kıdem ve Devamlılık Ödüllerinin de sahiplerini bulduğu organizasyonda konuşan Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, yakın zamanda resmi olarak duyurusu gerçekleşecek olan yeni yatırımların da müjdesini verdi. Yücetürk, “Sektörde ilk günden bu yana, başarı grafiğini her geçen yıl yükseltmeyi başaran şirketimiz, siz çalışma arkadaşlarımın katkıları ile geleceğe doğru güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor” dedi.

Bursa10.08.2017 – Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan, orijinal ürün kanalı OEM’de onlarca dünya markasına hizmet veren Maysan Mando, Bursa’daki fabrikasında görev yapan tüm çalışanları ve ailelerini, ‘Büyük Aile Kahvaltısı’ nda bir araya getirdi.

Podyum Davet’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona yaklaşık 800 kişi katılırken, misafirler bando takımının gösterileriyle karşılandı.

Çocuklar için BenMaker ahşap atölyesi, masal anlatıcısı, yüz boyama, sosis balon, ve animatörler ile eğlenceli anların yaşandığı organizasyonda; öneri ve devamlılık ödüllerinin yanı sıra, 5-10-15-20 ve 25 yıllık çalışanlar için kıdem ödülleri de takdim edildi.

Güçlü Adımlarla Hedeflerimize Doğru İlerliyoruz

Organizasyonda konuşan Maysan Mando Genel Müdürü Anıl Yücetürk, “Maysan Mando markası, sizlerin de katkılarıyla dünya ölçeğindeki istikrarlı büyüme ivmesini sürdürüyor. Bu tür organizasyonlar, şirketimiz içerisindeki ekip ruhunu ve paylaşım duygusunu daha da güçlendirirken; Maysan Mando’nun geleceğe dönük hedeflerine ulaşma noktasında da önemli bir anahtar görevi görüyor. Yönetim Kurulumuz tarafından, şirketimizin gelecek hedeflerine dair önemli bir yeri bulunan yeniyatırım kararları da yakın zamanda açıklanacak. Sektörde ilk günden bu yana, başarı grafiğini her geçen yıl yükseltmeyi başaran şirketimiz, siz çalışma arkadaşlarımın katkıları ile geleceğe doğru güçlü ve emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir” dedi.

Öte yandan, renkli görüntülerin yaşandığı kahvaltı ile yoğun iş temposunun yorgunluğunu ve stresini bir nebze de olsa üzerinden atan Maysan Mando çalışanları, hep birlikte güzel ve eğlenceli bir hafta sonu geçirme imkânı buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …