Home FOTO GALERİ BTÜ’DE TÜM KONTENJANLAR DOLDU…

BTÜ’DE TÜM KONTENJANLAR DOLDU…

- Guncellenme Tarihi: 10 Ağustos 2017 13:02
3 min read
BTÜ’DE TÜM KONTENJANLAR DOLDU… için yorumlar kapalı
0

BURSA – 2017 yılı ÖSYS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) en çok tercih edilen üniversitelerden biri oldu.

 

Genç bir devlet üniversitesi olan BTÜ’nün tüm bölümlerindeki tüm kontenjanlar doldu.

 

Kentin yüksek yaşam kalitesi, sanayi ve ar-ge kapasitesi, limanları, ulaşım imkânları ile üniversitenin güçlü akademik kadrosu, zengin laboratuvar imkânları ve sağladığı nitelikli eğitim olanakları nedeni ile BTÜ en çok tercih edilen üniversitelerden biri oldu.

 

Rektör Karademir’in Yeni Öğrencilere Mesajı

 

BTÜ’yü tercih eden öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Arif Karademir’in açıklaması şöyle: “Bursa TeknikÜniversitesi’ni tercih eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, BTÜ ailesine hoş geldiniz diyorum. Yeni kurulmuş genç bir devlet üniversitesi olarak nitelikli akademik kadrosu, gelişmiş laboratuvarları, araştırma merkezleri ve özgün eğitim modeliyle BTÜ size tercih ettiğiniz alanda uzmanlaşma imkânı sunacak. Sektörel Eğitim Programı (SEP) ile sizleri sanayiyi tanıyan, mesleki yeterlilikleri tam, sektörel ihtiyaçlara hazır yetkin mezunlar olarak yetiştireceğiz. Bunların dışında üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri vasıtasıyla sosyal yönünüzü geliştirerek iş yaşamında size büyük yarar sağlayacak sosyal ağınızı oluşturma imkânınız olacak. Üniversitemizin ve kentin size sunduğu tüm olanaklardan en iyi şekilde yararlanarak iyi bir gelecek hazırlamak sizin elinizde. BTÜ’yü tercih etmekle bu hazırlığın ilk adımını atmış oldunuz. Eğitim hayatınızın bu yeni döneminin sizler için hayırlı ve başarılı olmasını dilerim.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan’da Çocuklar Bayram Etti

Yıldırım Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında…