Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’TAN, BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

BALKANTÜRKSİAD’TAN, BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 10 Ağustos 2017 13:15
4 min read
BALKANTÜRKSİAD’TAN, BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD HEYETİ ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BALKANTÜRKSİAD heyeti, kabine değişikliğinin ardından Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Hakan Çavuşoğlu’nu Çankaya Köşkü’ndeki makamında ziyaret etti.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin ve BALKANTÜRKSİAD üyelerinin yer aldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, Çavuşoğlu’nun Başbakan Yardımcılığı görevinin Bursa ve ülke için hayırlı olmasını diledi. Tunakan, “Sayın Hakan Çavuşoğlu’nun bu göreve gelmesi bizleri çok memnun etti. Derneğimizin de üyesi olan Sayın Çavuşoğlu’nun bu görevle hem Balkan camiasına hem Bursa ve ülkesine hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Hep birlikte çalışacağız. Üzerimize düşen ne varsa BALKANTÜRKSİAD adına yapmaya hazırız” dedi.

“BALKANTÜRK TİCARET MERKEZİ TEMASLARI HIZLANIYOR”

Çavuşoğlu’na yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan ‘Balkantürk Ticaret Merkezi’ hakkında da bilgi veren Tunakan, bu proje için yurt içi ve yurt dışı temaslarını hızlandırdıklarını ifade etti. Balkanlarda mutlaka bir ticaret merkezi oluşturulması gerektiğini belirten Tunakan, BTSO ve hükümet ile birlikte projeyi geliştirmek adına çalışmayı sürdürdüklerinin altını çizdi.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin de BEV olarak eğitime katkı vermeye devam ettiklerini söyledi. 200 öğrenciye verdikleri burslarla eğitime büyük destek sağladıklarını ifade eden Şahin, idealleri için mücadele eden gençlerin destekçileri olmayı ilke edindiklerini vurguladı.

“BALKANLAR KONUSUNDA MÜŞTEREK DÜŞÜNMELİYİZ”

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, göreve geldiğinden beri gösterilen ilgi ve muhabbetin kendisine güç verdiğini ifade etti. Balkanlar konusunda müşterek düşünmenin önemine değinen Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balkanlar konusunda büyük hassasiyeti olduğunu söyledi. BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmalarına teşekkür eden Çavuşoğlu, işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …