Home FOTO GALERİ ÖZEL MEDICABIL YILDIRIM CERRAHİ TIP MERKEZİ’NDE İLK DOĞUM GERÇEKLEŞTİ…

ÖZEL MEDICABIL YILDIRIM CERRAHİ TIP MERKEZİ’NDE İLK DOĞUM GERÇEKLEŞTİ…

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2017 13:54
2 min read
ÖZEL MEDICABIL YILDIRIM CERRAHİ TIP MERKEZİ’NDE İLK DOĞUM GERÇEKLEŞTİ… için yorumlar kapalı
0

METEHAN GECİN, 3 KG OLARAK DÜNYAYA GELDİ.

BURSA – Oğuzhan ve Sümeyye Gecin çiftinin 3 kilogram doğan ve Metehan adını verdikleri çocukları, Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nde dünyaya gelen ilk bebek oldu.

Yıldırım’da ikamet eden ve özel sektörde çalışan Oğuzhan Gecin ile eşi Sümeyye Gecin’in, Metehan adını verdikleri ve 3kg ile 49cm olarak doğan ilk çocukları, dünyaya gözlerini Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nde açtı.

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Op. Dr. Fatma Sezgin ve 7 kişilik bir ekibin girdiği doğum yaklaşık bir saat sürdü.

İlk çocuk heyecanı

Başarıyla geçen doğumun ardından çocuklarına kavuşan genç çiftin mutlulukları ve heyecanı gözlerinden okunurken, akrabaları da bu özel anda genç çifti yalnız bırakmadı.

Doğumun ardından açıklamalarda bulunan baba Oğuzhan Gecin, “İlk çocuğum, çok mutluyum. Çocuğumuzu sağlıkla bizlere kavuşturan Rabbimize şükürler olsun” diye konuştu.

Tıp merkezi yönetiminden ziyaret

Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. Abidin Sağlam, Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi Baş Hemşiresi Vildan Işık ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fatma Sezgin de aileyi ve bebeği ziyaret etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …