Home FOTO GALERİ Nilüferli judoculardan büyük başarı

Nilüferli judoculardan büyük başarı

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2017 14:01
2 min read
Nilüferli judoculardan büyük başarı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Judo Takımı, İngiltere’de düzenlenen Avrupa Takımlar Judo Şampiyonası’nda aldığı üçüncülük ödülü ile gururlandırdı.

 

 

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, katıldığı müsabakalarda aldığı derecelerle başarılarına başarı katıyor. Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Judo Takımı da   İngiltere’nin Walsall kentinde düzenlenen Avrupa Judo Şampiyonası’nda başarısını gözler önüne serdi.

Avrupa Takımlar Judo Şampiyonası’nda 81 kilogramda tatamiye çıkan Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü judocusu ve milli judocu Yasin Çimciler ile takım arkadaşları üçüncülük maçında İngiltere takımı ile karşılaştı. Nilüferli judocular İngiltere takımını yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü milli judocusu Yasin Çimciler bireyselde de Avrupa beşincisi oldu.

Aldıkları başarının gurur verici olduğunu söyleyen Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ali Genç, “2017 yılında  tüm branşlarda milli takım kamplarına oyuncu gönderdik. Aldığımız ulusal ve uluslararası başarılar Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in destekleri sayesinde oluyor. Kendisine ve destek verenlere teşekkür ediyoruz. Aldığımız ödüllere yenilerini ekleyeceğimize inancımız da tam” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …