Home FOTO GALERİ EndülüsPark AVM Gran Fondo Marmara’yı Ağırlıyor

EndülüsPark AVM Gran Fondo Marmara’yı Ağırlıyor

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2017 13:51
2 min read
EndülüsPark AVM Gran Fondo Marmara’yı Ağırlıyor için yorumlar kapalı
0

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan yol bisikleti yarışı “Gran Fondo Marmara”, EndülüsPark AVM ziyaretçileriyle buluşuyor.

EndülüsPark AVM,  aynı gün 111 km ve 53 km uzunluğundaki iki farklı parkurda bisikletlilerin mücadelesine sahne olacak “Gran Fondo Marmara Amatör Yol Bisikleti Yarışması” yla ziyaretçilerine doyumsuz bir heyecan yaşatmayı hedefliyor.

Trafiğe tamamen kapalı keyifli bir rotada bisiklet severlere özgürce pedal çevirme ve sınırlarını keşfetme fırsatı sunmaya hazırlanan Gran Fondo Marmara’nın Kısa Parkuru, Orhangazi şehir merkezinde başlayacak ve EndülüsPark AVM’de son bulacak.

İstanbul ViaPort Asia Outlet Shopping’den başlayacak olan 111 km uzunluğundaki Uzun Parkur ise,  Osmangazi Köprüsü geçildikten sonra Bursa’da sona erecek.

Yüzlerce yarışmacı bisikletçinin heyecanına ortak olmak isteyen EndülüsPark AVM ziyaretçilerini ise yarış alanlarında halka açık sürprizler bekliyor.

Festival havasında bir Pazar günü geçirmek isteyen bisiklet severler 24 Eylül 2017 Pazar günü sporcuları karşılamak üzere EndülüsPark AVM’de buluşuyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…