Home FOTO GALERİ ATICILIK SPORLARI MERKEZİ UMURBEY OLACAK

ATICILIK SPORLARI MERKEZİ UMURBEY OLACAK

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2017 13:40
3 min read
ATICILIK SPORLARI MERKEZİ UMURBEY OLACAK için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey Poligonunu Atıcılık Sporlarının Merkezi haline getirmek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Belediye Meclis üyesi Ersin Kahraman, Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal ile birlikte Umurbey Poligonunda gerçekleşen Avlanma Sezonu Avcılık Bayramı etkinliklerine katılan Refik Yılmaz, Umurbey Avcılık Kulübü Başkanı İbrahim Düşmez ve Muhtar Mustafa Duran ile birlikte incelemelerde bulundu.

Poligon İdari binasının yenileneceğini müjdeleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre düzenlemesi ile birlikte mesire alanı yapılacağını söyledi. Umurbeyli ve Gemlikli Avcılar ile sık sık istişarede bulunduklarını anlatan Refik Yılmaz, “Yapılacak düzenlemeler, yenilemeler ve mesire alanlarıyla Umurbey Poligonu Atıcılık Sporlarının merkezi haline gelecek. Burada Türkiye çapında yarışlar yapılmasını hedefliyoruz. Atıcılık sporlarında bu yarışmalar yapılırken, insanlarımız hem dinlenip, hem eğlensinler istiyoruz” dedi.

Gemlik’in aynı zamanda spor kenti de olması için yatırımları artırdıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Enduro ve Moto Kros yarışları için Şahin Tepe’ye uluslararası alanda pist kazandırdıklarını hatırlattı. Her köye bir spor sahası yaptıklarını vurgulayan Refik Yılmaz, Gemlik’te de futbol, basketbol ve voleybol tesisleri sayısını artırdıklarını, yüzme başta olmak üzere salon sporları adına da spor salonları sayısını yükselttiklerini sözlerine ekledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey’e de Türkiye çapında poligon kazandıracakları sözünü verdi.

Öte yandan Avcı şenlikleri kapsamında yapılan atışlarda, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ustalığını burada da gösterdi. 45 metreden yapılan tüfekli atışlarda hedefi yere indiren Refik Yılmaz, 25 ve 50 metre tüfekli atışlarda da hedef kağıdını 12’den vurmayı başardı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…