Home FOTO GALERİ KARAGÖL’DE ŞENLİK COŞKUSU

KARAGÖL’DE ŞENLİK COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 7 Ağustos 2017 14:15
4 min read
KARAGÖL’DE ŞENLİK COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

Feyziye Mahallesi Geleneksel Köy Günü Şenlikleri büyük ilgi gördü. Karagöl Mevkiinde gerçekleşen şenliğe Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Fehmi Ökten, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldılar. Gemlik Belediyesi tarafından desteklenen, Feyziye Mahallesi Muhtarlığı ve Feyziye Mahallesi Derneği tarafından düzenlenen etkinlik sabah saat 9 da başlayıp, akşamüstü 19’a kadar devam etti.

Dernek Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Ak Parti Belediye Meclis üyesi Fehmi Aslan, mahalleye gelen içme suyu şebekesi ile birlikte 31 adet de çeşme yapıldığını söyledi. 15 gün içinde 440 adet fidan dikimi yapıldığını ve damlama sistemi ile sulanmaya başlandığını anlatan Fehmi Aslan, Karagöl Projesinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırıldığını müjdeledi. Mahalle de yol genişletme çalışmaları, alt yapı ve yol düzenleme çalışmalarının da bitirildiğini vurgulayan Fehmi Aslan, Gemlik Belediyesi’nin mahalleye gençlik merkezi kazandıracağını, Feyziye-Şükriye köprüsü genişletme çalışmalarının da bu yıl içinde yapılacağını sözlerine ekledi. Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu’da, Karagöl Gölet Projesi konusunda bilgiler verdi. Projesi tamamlanan çalışmanın kısa sürede başlayacağını vurgulayan Barutçuoğlu, Feyziye’nin Karagöl Projesi ile daha da güzelleşeceğini savundu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bu şenliklerde sazda var, söz de var, halayda var, horon da var. Bu coğrafyada birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleyecek birçok güzellik var” dedi. Gemlik Belediyesi olarak sosyal proje ve şenliklere sınırsız destek verdiklerini de hatırlatan Refik Yılmaz, Karagöl’ün de yakın zaman içinde eski ihtişamına kavuşacağını söyledi. Köyün sevilen sayılan kişilerinden Hafız Mehmet Semiz’in yanı sıra, şenliklere katkı koyan kurum ve kuruluş yöneticilerine de plaket takdim edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Yöresel Sanatçıların konserleri, animasyon ve illüzyon gösterimleri ve çeşitli ikramlar ile renklenen Feyziye Karagöl Şenlikleri, Horonlar ve Halaylar ile son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…