Home FOTO GALERİ ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ BURSASPOR’UN YANINDA.

ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ BURSASPOR’UN YANINDA.

- Guncellenme Tarihi: 4 Ağustos 2017 15:26
8 min read
ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ BURSASPOR’UN YANINDA. için yorumlar kapalı
0

AMATÖR BRANŞLAR VE BASKETBOL TAKIMININ SAĞLIK SPONSORU BU YIL DA ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ OLDU.

 

ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. BİLGEN: İNŞALLAH BU ANLAŞMAMIZ DAHA UZUN YILLAR DEVAM EDER.

 

BURSASPOR BAŞKANI AY: BİZE BU İMKANI SAĞLADIKLARI İÇİN MEDICABIL’E TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.

 

BURSA – Özel Medicabil Hastanesi, bu sezon da Bursaspor Kulübü profesyonel basketbol takımının  ve amatör branştaki sporcular ile takımların sağlık sponsorluğunu üstlendi.  Sponsorluk sözleşmesinin imzalandığı törende konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “İnşallah bu anlaşmamız daha uzun yıllar devam eder” dedi.

 

Özel Medicabil Hastanesi ile Bursaspor Kulübü arasında profesyonel basketbol takımının ve amatör branştaki sporcular ile takımların sağlık sponsorluğuna yönelik protokol imzalandı.

 

Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde; Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan, Bursaspor’da amatör branşlardan sorumlu yönetici Sezer Sezgin hazır bulundu.

 

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, “Sponsor demek gelir demek. Sponsor demek Bursaspor’un başarısı demek. Özellikle burada Ömer Faruk hocama çok teşekkür ediyorum. Biz 2016-17 sezonunda Özel Medicabil Hastanesi ile sponsorluk anlaşması yapmıştık. Bu anlaşmayı yeni sezonda da sürdürmeye karar verdik. Kendileri bize bu anlamda çok destek oldular. Anlaşmamız basketbol takımımız, amatör branşlarımız ve akademi takımlarımızı kapsıyor. Bize bu imkanı sağladıkları için Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Sponsorluğun basketbol takımı ve U takımların sezon öncesi sağlık kontrolleri ile basketbol, akademi takımların ve amatör branşların maç esnasında ve antrenmanda yaşadıkları sakatlıkların tedavisini kapsadığını belirten Ay, “Bursaspor Kulübü personeline, basketbol, amatör branş oyuncularına ve birinci derece yakınlarına Özel Medicabil Yıldırım Cerrahi Tıp Merkezi’nde yüzde 25 indirimli tedavi imkanı sağlanıyor. Basketbol iç saha maçlarımızda da ambulans hizmeti ve sağlık ekibi hizmeti sağlanıyor. İnşallah oyuncularımız başarılı olur. Biz sağlıklarıyla ilgili bir adım attık. Onlar da başarıyla ilgili adım atsınlar. Bize bu imkanı sağladıkları için tekrar teşekkür ederim” dedi.

 

Prof. Dr. Bilgen, “İnşallah bu anlaşmamız daha uzun yıllar devam eder”

 

Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ise, “Özel Medicabil Hastanesi olarak burada bulunmaktan gerçekten onur ve gurur duyuyorum. Bizim bu konuyla ilgili spor alanında Bursaspor’umuza katkımız olacağı için heyecan içerisindeyim. Bu çok güzel bir şey. Sporcularımızın sağlığıyla ilgili yapılabilecek her türlü işlemin yapılabileceği bir gruba sahibiz. İnşallah ihtiyaçları olmaz ama ihtiyaç olduğunda biz Özel Medicabil Hastanesi olarak yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz. Ortopedi ağırlıklı bir hastaneyiz. Aynı zamanda spor hekimliği alanında da oldukça güçlü bir ekibimiz var. İnşallah bu anlaşmamız daha uzun yıllar devam eder. Bu konuyla ilgili üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın en önemli markası: Bursaspor

Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan da, Bursaspor’un, Bursa’nın en önemli markası olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bursa şehrinin en büyük markası olan Bursaspor’la ikinci senemizde bir sponsorluk anlaşması gerçekleştiriyoruz. Ulusal bir marka olan Bursaspor’a verdiğimiz destekle biz de değer kazanacağımızı düşünüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük anlaşmaları gerçekleştirebileceğimizi hayal ediyoruz. Hem Bursaspor’a hem Özel Medicabil Hastanesi ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”

İmza töreninde hazır bulunan Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin ise, “Özel Medicabil Hastanesi’yle 2016-2017 yılında başlayan işbirliğimiz 2017-2018 sezonunda da devam ediyor. Şahsım adına Özel Medicabil Hastanesi ailesine Bursaspor’umuza yapmış olduğu desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından sponsorluk anlaşması Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ve Ali Ay tarafından imzalandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…