Home FOTO GALERİ SARGIN HER FIRSATTA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

SARGIN HER FIRSATTA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2017 14:24
3 min read
SARGIN HER FIRSATTA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın her fırsatta ilçede ki esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip giderilmesi için talimat veriyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Haftada bir gün mesaisini esnaflara ayırıp, onları dinleyerek başlayan Başkan Sargın beraberindeki Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Zabıta Müdürü Metin Karanfil, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Çetin ile yine mesaisine esnafları ziyaret ederek başladı.

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile ilçe halkına hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Sargın ” Fırsat buldukça sabah mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde ilgili arkadaşlarımız ile birlikte esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaflarımızın ve halkımızın sorunlarını, önerilerini dinliyoruz. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle İznik’i yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İznik’i yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Sargın ziyaretlerinde esnafların çay ikramını da geri çevirmeyerek, onlarla hasbihal etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …