Home FOTO GALERİ Dündar, BATISİAD’a Üye Oldu

Dündar, BATISİAD’a Üye Oldu

- Guncellenme Tarihi: 1 Ağustos 2017 14:47
3 min read
Dündar, BATISİAD’a Üye Oldu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne üye oldu.

 

Batı Trakya kökenli yönetici, sanayici ve işadamlarını tek çatı altında birleştiren Batı Trakyalı Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Başkanı Ahmet Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında Başkan Dündar’a bilgi veren BATISİAD Başkanı Ahmet Er, bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. Er, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın BATISİAD’a üye olmasının da kendileri için büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

 

Sümbüllü Bahçe Konağı’nda misafirlerini ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, “BATISİAD, Bursa’nın en genç sanayici ve iş adamları derneği. Batı Trakya ile Bursa arasında ekonomik ve kültürel ilişkilerin artırılması adına önemli adımlar atan bir dernek. Gerek Batı Trakya ile kuracağımız ilişkiler, gerekse de buradaki ilişkilerimiz Batı Trakya’ya yatırımların gitmesinde etkili olacaktır. Karşılıklı yatırım ve işbirliği olanaklarının sağlanarak ilişkilerin geliştirilmesi Türkiye’nin tarihten gelen sorumlulukları arasında yer alıyor. BATISİAD olarak da bu çerçevede üzerimize düşeni yapacağız. Böyle önemli bir derneğe üye olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi.

 

BATISİAD, Batı Trakya kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlar’daki sesi olmaya ve dünyaya tanıtmaya, Türkiye’nin özellikle Balkanlar’daki ekonomik gücünü ve üretim potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek ulusal ve uluslararası ekonomik politikaları oluşturmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …