Home EĞİTİM Minik Yüzücülere Sertifika

Minik Yüzücülere Sertifika

- Guncellenme Tarihi: 21 Temmuz 2017 14:15
3 min read
Minik Yüzücülere Sertifika için yorumlar kapalı
0
  • Osmangazi Havuzları Cıvıl Cıvıl
  • Minik Kulaçlar Osmangazi Havuzlarında Yetişiyor

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okulları’nın 2. dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

 

Farklı branşlarda uzman eğitmenler ile hizmet veren Osmangazi Belediyespor Kulübü, bu yaz da birçok aktiviteyi çocuklarla buluşturdu. Yaz boyunca 4 dönem halinde gerçekleştirilecek yüzme kurslarının ikinci dönemi de sona erdi. Demirtaş Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen törende, 2. dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan minik yüzücüler, sertifika almanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Sertifika töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Yaz Spor Okulları ile çocukların yaz aylarını daha verimli geçirdiklerini belirterek, “Uzman eğitmenler eşliğinde doğru spor yapabilmeleri, enerjilerini doğru yönlendirmelerini sağlamak için biz her zaman çocuklarımızın yanındayız. 13-30 Haziran arasındaki ilk dönemde bin 291 çocuğumuz sertifika aldı. 4-21 Temmuz arasındaki ikinci dönemde ise bugün sertifikaları veriyoruz. 6-14 yaş aralığında toplam 2 bin 33 çocuğumuzun faydalandığı bir dönem gerçekleştirdik. 25 Temmuz’da da üçüncü dönemimiz başlıyor. Atıcılar, Karaman, Fatih ve Demirtaş havuzlarımız yaz boyunca çocuklarımızın hizmetinde olacak. Çocuklarımıza spor ve egzersiz yapma imkanı sunan, onları sağlıklı geleceğe hazırlayan Yaz Okulları programımız bu yıl da basketbol, judo, drama, eğitsel oyunlar, mental aritmetik, satranç gibi bir çok farklı etkinlikle çocuklarımızla buluşuyor. Bu branşlardaki aktivitelerimiz. Yaz döneminden sonra da yıl

boyunca devam edecek. Çocuklarımızın yılın 12 ayı tesislerimizden faydalanmasını sağlıyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Albayrak, yüzme kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…