Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

TÜMSİAD BURSA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

- Guncellenme Tarihi: 19 Temmuz 2017 13:50
6 min read
TÜMSİAD BURSA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ için yorumlar kapalı
0

TÜMSİAD BURSA’DAN İL MÜFTÜLÜĞÜNE VE BEBKA’YA ZİYARET…

  • TÜMSİAD BURSA BAŞKANI ARSLAN: SALALAR, İNSANLARIMIZIN GÖZÜNÜ KÜFRE KARŞI KARARTMASINI SAĞLADI…

BURSA – Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, Bursa İl Müftüsü İzani Turan ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri İsmail Gerim’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi, görevlerine yeni atanan Bursa İl Müftüsü ve BEBKA Genel Sekreterini makamlarında ziyaret etti. Ziyarette TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, Başkan Yardımcısı Halil Özkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Yüceler Altun ve TÜMSİAD Bursa İl Genel Sekreteri Recep Alper Çelik yer aldı.

Müftülük ziyaretinde konuşan Başkan Osman Arslan, “Vatan sevdası olan büyük bir topluluğuz. Niyetimiz ve amacımız memleket hayrına bir şeyler yapabilmek. Bunları lafla söylemek kolay ama bizler çok şükür altını da dolduruyoruz. Son olarak 15 Temmuz’da ve sonrasında da duruşumuzla bunu gösterdik. Özellikle Diyanet İşleri Başkanlığımızı tebrik ediyorum tüm camilerde sala verilmesi çok doğru ve güzel bir uygulamaydı. Salalar, insanlarımızın gözünü küfre karşı kararttı. Saladan sonra kalpler değişti. İnsanımız ve devletimizin bütün birimleri bir olarak bu belayı def ettik çok şükür” dedi.

“15 TEMMUZ GECESİ İMANİ BİR ŞAHLANIŞ OLDU”

TÜMSİAD Bursa’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bursa İl Müftüsü İzani Turan, “Tarafıma tevdi edilen bu şerefli ve önemli görevi, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde mesai arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yürütmeye çalışıyoruz” dedi. 15 Temmuz’un anlatılması zor bir gece olduğunu ifade eden Turan şunları söyledi: “O gece imani bir şahlanış vardı. Çanakkale ruhu yeniden canlandı adeta. Amasız, fakatsız bu devlete halel gelmesin diyenlerle ama fakat diyenlerin tarafı belli oldu. Dünyanın her yerinden dualar edildi. Dua alan bu topluluğun niyetleri halis oldukça Allah her zaman yardım edecektir. Allah hepinize iş rastlığı versin. Ülkemizin de doğru ve dürüst tacirlere her zaman ihtiyacı vardır.”

“KOBİ’LER DAHA ÇOK ÖNEMSENMELİ”

TÜMSİAD Bursa Şubesi, günün diğer ziyaretini geçtiğimiz günlerde göreve başlayan BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’e gerçekleştirdi. Yüzde 95’inden fazlasının KOBİ’lerden oluştuğu Türkiye ekonomisinde, devlet yetkililerince KOBİ’lerin daha çok desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, “Yurt içi ve yurt dışında en etkin STK’lardan biri olan TÜMSİAD’ın bir ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Ağırlıklı olarak KOBİ’lerden oluşan topluluğumuz ülke ekonomisine önemli katkılar sunuyor. Elbette KOBİ’ler olarak ciddi sorunlarımız da var. Bunları her zaman dile getirmeye de çalışıyoruz umarım sonuç alırız” dedi.

TÜMSİAD Bursa’ya nezaket ziyareti için teşekkür eden BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ise bölgenin önünü açacak faaliyetlerde bulunmak istediklerini ve bu aşamada her kurumla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…