Home FOTO GALERİ BURSA İHTİSAS DERİ OSB IŞIL IŞIL…

BURSA İHTİSAS DERİ OSB IŞIL IŞIL…

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2017 14:26
2 min read
BURSA İHTİSAS DERİ OSB IŞIL IŞIL… için yorumlar kapalı
0

Bursa İhtisas Deri OSB’de Başkan Rıfat Aygüler ve yönetim kurulu geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen kongrenin ardından yeni döneme de hızlı girdi.

Göreve geldiklerinden bu yana OSB’leri adına çalışmaları ve hayata geçirdikleri projeleri ile Bursa İhtisas Deri OSB’yi gündeme getirerek, bu alanda yatırım yapmak isteyen bir çok firmanın gözdesi haline getiren Başkan Aygüler ve yönetim kurulu, bölgenin teknik eksikliklerini de tek tek gidermeye devam ediyor.Bu anlamda bölgenin önemli eksikliklerinden olan aydınlatma  sorunu çözüldü. OSB’nin kullanım alanlarının tamamının 476 LED aydınlatma sistemi sayesinde bölge artık geceleri de ışıl ışıl olacak.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Rıfat Aygüler, üyelerinin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda bölgelerinin eksikliklerinin tek tek tamamladıklarını söyledi. Göreve geldiklerinden bu yana Bursa İhtisas Deri OSB’nin bir çok problemini çözdüklerini hatırlatan Başkan Aygüler, “OSB’miz artık yükseliş dönemine geçti. Bölgemize yatırım için çok talep var, Bursa İhtisas Deri OSB’yi alanımızda ülkemizin ve bölgemizin ana üretim merkezi haline getirme hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda bizlere destek olan herkese ve sonuna kadar bizlere güvenen üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…