Home FOTO GALERİ HARİTA KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞKANI ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

HARİTA KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞKANI ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2017 14:42
3 min read
HARİTA KADASTRO MÜHENDİSLERİ ODASI BAŞKANI ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI için yorumlar kapalı
0

BURSA – Harita Kadastro Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajı veren Çolak şunları söyledi:

“Vatanımıza, milletimize ve demokrasimize yapılan hain saldırının üzerinden bir yıl geçti. O acı gecede yaşananlar hala hafızamızda taptaze duruyor. 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize, birliğimize ve kardeşliğimize kasteden darbe girişimini planlayanları bu acı günün birinci yılında bir kez daha kuvvetle ve şiddetle lanetliyoruz. Bu vesile ile darbe girişiminde kahramanlıklarıyla dillere destan olan şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bu yana karşılaştığı en hain saldırı olan 15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ/PDY terör örgütünün kırk yıllık hain planlarını bir gecede başarısızlığa uğratan,  tarihinde 16 şanlı devlet ve sayısız kahramanlıklar barındıran Aziz Türk milleti; vatanını koruma, demokrasiye, bağımsızlığına ve bayrağına sahip çıkma konusunda azim ve kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiş ve her zaman olduğu gibi yine devletine sahip çıkmıştır.

Aziz milletimiz, kadını erkeği, yaşlısı genciyle canını hiç düşünmeden bu haince saldırıya karşı dimdik bir duruş sergilemiş ve adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır. 15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı insanları olduğunun tescillendiği, milletten başka gücün olmadığının ispat edildiği bir gündür.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube yönetimi olarak; ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ vesilesiyle aynı milli şuurun sonsuza dek sürmesini, şanlı tarihimize yakışır bir şekilde dostluk, birlik ve kardeşlik içerisinde bu cennet vatanda huzur içinde yaşamayı temenni ediyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…