Home FOTO GALERİ 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2017 14:23
4 min read
15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin organize ettiği Fotoğraflarla 15 Temmuz Sergisi açılışı yoğun ilgi gördü. Ahmet Dural Meydanı yıkılan Çarşı Camii meydanında açılan resim sergisinde her biri 15 Temmuz 2016 hain FETÖ Terör Örgütü darbe ve işgal girişiminde yaşanan ihanet ve kahramanlıkları belgeleyen fotoğraflar yer aldı. Her boyutta yaklaşık 250 fotoğraf ile yansıtılan ihanete karşı kahramanlık destanı protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Sergi 17 Temmuz akşamına kadar açık kalacak.
Sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihanet sürecini en güzel şekilde gözler önüne seren resim sergisini Gemliklilerin hizmetine açtıklarını söyledi. FETÖ Terör Örgütünü bir kez daha kınayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Vatanın işgaline yeltenen 40 yıl hoca diye geçinip, Pensilvanya Şeytanı olan FETÖ bu milletin genç evlatlarını kandırmak suretiyle milletimizin vergileriyle alınmış olan tanklarla, helikopterlerle, savaş uçaklarıyla kendi milletine bomba ve kurşun yağdırdı. Yabancı ajansların uşağı olmak suretiyle bir gece ihanete kalkıştı. Ama milletini seven, devletini sayan bayrağının dalgalanması için canını feda eden kahraman milletimiz, güvenlik güçlerimiz sayesinde bu darbe ve işgal girişimi püskürtüldü. O günleri unutmamak, unutturmamak ve gelecek kuşaklara da aktarmak adına bu sergiyi halkımızın hizmetine açıyoruz” dedi.
15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye, Bursa ve Gemlik’te yaşanan gerçeklerin fotoğraflarla yansıtıldığı sergi açılışına, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Kaya, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum örgütü yöneticileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…