Home FOTO GALERİ GEMLİK’TE ANLAMLI TURNUVA

GEMLİK’TE ANLAMLI TURNUVA

- Guncellenme Tarihi: 13 Temmuz 2017 15:11
3 min read
GEMLİK’TE ANLAMLI TURNUVA için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Veteranlar Futbol Turnuvası görkemli bir açılış töreni ile başladı. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda başlayan turnuvada 16 takım mücadele edecek. 4’erli 4 gurupta oynanacak lig usulü tek devreli müsabakalar sonrasında, guruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar çeyrek finale çıkacaklar. 6-8 haftada tamamlanması planlanan turnuvanın açılışı büyük ilgi gördü. Belediye Bandosu gösterisiyle başlayan turnuvada, Kırmızılı takım hain bir saldırıda şehit olan Polis Memuru İdris Büyükdönmez’in isimlerinin yazıldığı formalar ile sahaya çıktı. Beyazlı takım da aynı saldırıda katledilen CHP’li Meclis üyesi Avukat Özgür Aksoy’un isminin yazılı olduğu formalarla sahaya çıktı.

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı İslam Yaşar, Gemlik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Atış, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, Belediye Meclis Üyesi Bayram Polat, Gemlik Spor Başkanı Cumhur Aydın ve Gemlikli gazeteciler de gösteri maçında yer aldılar. Açılış karşılaşmasında Kırmızılı Takım Beyazlı takımı 5-2 mağlup etti.

Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, anlamlı turnuvaya destek veren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz başta olmak üzere, şehitler adına yapılan organizasyona gönülde katılan 16 takımın oyuncuları ve idarecilerine teşekkür etti. 17 temmuz’da başlayacak olan turnuvada tüm takımlara başarılar dileyen Şükrü Deviren, “Şehitlerimizin adına yakışır, mücadele dozu yüksek, bol gollü ve centilmence karşılaşmalar bekliyorum. Tüm şehitlerimiz adına yapılan bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…