Home FOTO GALERİ Özel Esentepe Hastanesi, Toplu Sünnet Organizasyonuyla Ailelerin Sevincine Ortak Oldu

Özel Esentepe Hastanesi, Toplu Sünnet Organizasyonuyla Ailelerin Sevincine Ortak Oldu

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2017 12:51
2 min read
Özel Esentepe Hastanesi, Toplu Sünnet Organizasyonuyla Ailelerin Sevincine Ortak Oldu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi ve Özel Esentepe Hastanesi işbirliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışması kapsamında, 40 çocuk düzenlenen toplu sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.

Bursa, 12.07.2017 – Özel Esentepe Hastanesi, sosyal sorumluluk anlayışı gereği örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Özel Esentepe Hastanesi, bu doğrultuda son olarak Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet törenine ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen sünnet organizasyonu kapsamında, 40 çocuk erkekliğe ilk adımı atarken, Özel Esentepe Hastanesi de ailelerin bu mutluluğuna ortak olmanın gururunu yaşadı.

Tüm Çocuklarımızı Tebrik Ediyorum

“Modern cihazlarımız ve konusunda yetkin doktorlarımızla yapılan sünnette, tüm ailelerimizin sevincine ortak olduk” diyen Özel Esentepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal, “Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Çocuklarımızı sünnet ettirerek, ailelerimize bir nebze de olsa destek olmak istedik. Allah ailelerine ikinci Mürvetlerini de göstersin. Sağlık kontrollerini yaptığımız çocuklar, tamamen hijyenik koşullar altında sünnet edildi. Gerçekleştirdiğimiz toplu sünnet şöleniyle, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız bugün erkekliğe ilk adımlarını atmış oldular. Sünnet olan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor ve onlara, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…