Home FOTO GALERİ GÖKÇELİK, HEDEFLERİNİ GÖZDEN GEÇİRDİ

GÖKÇELİK, HEDEFLERİNİ GÖZDEN GEÇİRDİ

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2017 14:56
4 min read
GÖKÇELİK, HEDEFLERİNİ GÖZDEN GEÇİRDİ için yorumlar kapalı
0
  • GÖKÇELİK VİTES BÜYÜTMEYE HAZIRLANIYOR

 

Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, 2017 yılına depolama sistemleri konusunda gerçekleştirdikleri fabrika yatırımı ile girdiklerinin altını çizerek, şirket olarak 2016 yılında ülke kalkınma oranına paralel bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Aras, ülkenin geleceğine duydukları güvenin bir sonucu olarak 2017 yılı hedeflerini yukarı yönde revize ettiklerini söyledi.

 

Rafın olduğu her yerde sloganı ile sektördeki başarısını hem Türkiye’de hem de yurt dışında kanıtlayan Gökçelik A.Ş. 2017 yılının ilk yarısının geride kalmasının ardından yöneticileri ile birlikte Grand Swiss-BelHotel Çelik Palas’da hedefleri gözden geçirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2016 yılı ve 2017 yılı ilk yarı faaliyetleri değerlendirilirken, 2017 yılı ikinci yarısı hedefleri de gözden geçirildi.

 

2017 yılında dördüncü fabrika yatırımı ile birlikte Endüstri 4.0’a uygun üretime geçen Gökçelik, Türkiye’nin büyüme performansını da göz önünde bulundurarak hedeflerini yukarı yönde revize etti.

 

Yenilenme ve kurumsallaşma çalışmaları ile birlikte insan kaynaklarına da yatırım yaparak şirkete yeni departmanlar eklediklerini belirten Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, “Bu toplantımızda bizlerle ilk kez bir arada olarak ailemize dahil olan 14 yeni çalışma arkadaşımıza hayırlı olsun diyor, Gökçelik olarak istihdama katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığımızı da ayrıca belirtmek istiyorum dedi. 2016 yılında Gökçelik olarak ülkenin kalkınma hedefiyle paralel bir oranda büyüdük. 2017 yılı bizim için önemli bir yıl. Yeni yatırımlarımız var. Dünya ile entegre endüstri 4.0’a uygun yeni fabrikamız

hizmete girdi. Etkin ve güçlü kadromuz ile yeni hedeflere doğru ilerliyoruz, vites büyütüyoruz” dedi.

 

Yeni hedeflerinin bir önceki yıla oranla yüzde 15 daha fazla artış sağlamak olduğunu dile getiren Aras, satış ekibinin de sektörel olarak ihtisaslaştırılacağını ifade etti

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…