Home FOTO GALERİ ÇIRAĞAN SÖYLEŞİLERİNDE 15 TEMMUZ ELE ALINDI…

ÇIRAĞAN SÖYLEŞİLERİNDE 15 TEMMUZ ELE ALINDI…

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2017 14:52
10 min read
ÇIRAĞAN SÖYLEŞİLERİNDE 15 TEMMUZ ELE ALINDI… için yorumlar kapalı
0

ÇIRAĞAN SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU METİN KÜLÜNK…

  • OSMAN ARSLAN: FAALİYETLERİMİZİ 15 TEMMUZ BİLİNCİYLE SÜRDÜRMELİYİZ…
  • METİN KÜLÜNK: İZMİR’E ÇIKAN YUNANLAR NEYSE FETÖ DE ODUR…

BURSA –Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi tarafından artık geleneksel hale getirilen Çırağan Söyleşilerinin Temmuz ayı konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk oldu.

Çekirge Çırağan Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ve “15 Temmuz Sonrası Milletin Dirilişi, Ümmetin Uyanışı” konulu programda konuşan Külünk, “28 Şubat’ın 15 Temmuz’dan bir farkı yok. PKK’da bir 15 Temmuz’dur. Yıllar önce yapılan Cumhuriyet mitingleri de 15 Temmuz’dur. FETÖ dini bir örgüt değildir. İzmir’e çıkan Yunanlar ne ise FETÖ de odur” dedi.

“SÖYLENECEK EN GÜZEL SÖZÜ ŞEHİTLERİMİZ SÖYLEDİ”

Programın açılışında konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, “15 Temmuz gecesi aslında söylenecek en güzel sözü şehitlerimiz söylediler. Canlarıyla, kanlarıyla yollara, yerlere yazdılar. Onların bizde bıraktığı ruhu taşımalı ve bu bilinci unutturmamalıyız. TÜMSİAD ailesi olarak bu hain işgal girişiminin ilk saatlerinden itibaren, daha Cumhurbaşkanımız ve genel merkezimiz bir çağrı yapmadan tüm üyelerimiz meydanlarda yerini aldı. Çünkü kendilerinde olan iman ve vatan sevgisi onları dışarıya çıkmaya mecbur etmişti. O gece farklı bir geceydi, o gece bir işgal girişimi vardı ve bunu gerçekten iman edenler, gerçekten vatanını sevenler durdurdu. Bu duyguyla insanlar dışarı çıktı ve vatanına, milletine, dinine sahip çıktılar. Öz budur. Bu vesile ile Allah hepimize Hakkı Hak bilmeyi; Batılıda batıl bilmeyi nasip etsin. Biz de bu bilinçle, bu inançla TÜMSİAD ailesi olarak, işlerimizi geliştirmeye, faaliyetlerimize uyanık bir şekilde devam etmeye çalışıyoruz” dedi.

15 TEMMUZ’U UNUTUYOR MUYUZ ?”

Gecenin konuk konuşmacısı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk te 15 Temmuz’u iyi anlamak ve iyi okumak gerektiğini ifade etti. Türk halkının çabuk unuttuğuna dikkat çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 15 Temmuz’un akıl dünyamızdaki etkilerinin tükenme tehlikesi yaşadığını söyledi.

Külünk şöyle konuştu, “15 Temmuz, 28 Şubat’ı tamamlamak için yapıldı. Ne 15 Temmuz 28 Şubat ’sız, ne de 28 Şubat 12 Eylül ‘süz düşünülebilir. 1950’li yıllardan bu yana ülkemizi kapitalizm, neo-liberalizm ve ABD ile Batı merkezli politikaların emrinden kılmak ve belirledikleri Türkiye çizgisi dışında davranmamak, biçilen rol dışında sınırı aşmamıza izin vermemek için çalıştılar. Örneği Erbakan’ın 28 Şubat’ı yaşamasının en büyük nedeni D8’lerdir.  İslam Birliği’nin kurulmasında atılmış ilk resmi ve somut adım olan D-8 projesinden rahatsız olan çevreler, 28 Şubat darbesini gerçekleştirdi. Yeni bir küresel dünya düzeni oluşturmak isteyen ülkelere bedelini ödetmeye kalkışıyorlar.”

“CUMHURİYET MİTİNGLERİ 15 TEMMUZ’DUR”

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk şöyle konuştu: “Yıllar önce yapılan Cumhuriyet mitingleri 15 Temmuz’un sol, Kemalist boyutudur. Ardından Gezi kalkışması, 17-25 Aralık ve buna benzer birçok haince girişimden sonra 15 Temmuz’u hayata geçirdiler. Bu örgütün, bu yapılanmanın ideolojisi, mezhebi, dini, kutsalı hiçbir şeyi yok. Amaçlarına ulaşabilmek için herkesle bir araya gelebilirler ve her şeyi yapabilirler. Devamlılığı olan bu örgüt, dini bir örgüt değildir. İzmir’e çıkan Yunanlar neyse bunlar da o’dur.”

“PKK, KÜRTLERDEN İNTİKAM ALMA PROJESİDİR”

PKK’yı Batı’nın Kürtlerden intikam alma projesi olarak tanımlayan Külünk, “Müslüman Kürtler, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde Osmanlı’dan bu yana kurulmak istenen Hristiyan bir Ermeni devletine izin vermediği ve Türkiye ile bir arada olmaya devam ettiği için bedel ödediler. Batı, PKK’yı oluşturup hem Kürtlerden bunun intikamını aldılar hem de Türkiye’yi karıştırmanın bir yolunu bulmuş oldular. Batı dünyayı alternatifsiz bir hale getirmek için önce Türkiye, sonra İran ve en son da Rusya’yı çökertmek istiyor” diye konuştu.

“2019 İÇİN YENİ BİR MACRON ARAYIŞI VAR”

Türkiye’yi tekrar tek parti iktidarının o seküler politikalarla yönetilen dönemin çizgisine getirmek istediklerini belirten Külünk, “Batı, 2019 seçimleri için Türkiye’de yeni bir Macron (Fransa Cumhurbaşkanı) arayışı içinde. Seküler kimliği olan, her kesimin umutla bakacağı, ancak işin aslının öyle olmadığı bir lider yaratma peşindeler. 2019 yılına kadar sokağı denemeye devam edecekler, belki suikast planları olacak bilemiyorum ama bildiğim şu ki 15 Temmuzlar hiç bitmeyecek. Önümüzdeki 5-10 yıl çok daha çetin olacak. Şu an yaşananlar buzdağının sadece görünün yüzü. Çok daha fazlası var. Herkesi uyarıyorum herkes uyanık olsun” dedi.

Etkinlik sonrası TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan tarafından AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e teşekkür plaketi verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…