Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN ÇARIKLI ŞENLİĞİ’NE KATILDI

BAŞKAN SARGIN ÇARIKLI ŞENLİĞİ’NE KATILDI

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2017 13:55
3 min read
BAŞKAN SARGIN ÇARIKLI ŞENLİĞİ’NE KATILDI için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Müşküle Mahallesi’nde düzenlenen 3.Çarıklı Şenliğine katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Müşküle Muhtarlığı, Müşküle Şehit Süleyman Güleç Kütüphanesi ve Müşküle Dostlukspor Kulübü’nün düzenlediği, 3.Müşküle Çarıklı Şenliği coşkuyla yapıldı.

Şenliğe İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, Meclis Üyeleri Necmettin Çömez, Ahmet Yıldırım ve Mustafa Ersöz ile çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Muhteşem doğası ve göl manzarası ile gerçekleşen 3. Çarıklı Şenliğinde Muhtar Şemsettin Talan misafirlerini tek tek karşılayarak ilgilendi. Muhtar Talan konuşmasında “Bu gün 3.sünü düzenlediğimiz bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen hemşerilerime, gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyerek bugünde aramızda bulunan Belediye Başkanımıza ve ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Müşküleli Hemşerilerimi kutluyorum diyerek konuşmasına başlayan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise “Sevgili hemşerilerim muhteşem bir doğa ortamında gerçekleşen 3.Çarıklı Şenliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Müşküleli hemşerilerimizin kendilerinin organize ettiği bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen başta muhtarımız olmak üzere tüm Müşküle halkına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Müşküle Mahallesi Muhtarı Şemsettin Talan Müşküle Dostlukspor Kulübü tarafından düzenlenen futbol müsabakasında dereceye giren gençlere plaketlerini takdim ederken şenlikte misafirlere Müşküleye özgü olan, sadece özel günlerde pişirilen Harmanlar Çorbası köy kadınları tarafından pişirilerek ikram edildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…