Home FOTO GALERİ MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT

MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2017 14:11
2 min read
MÜSİAD BURSA ŞUBESİNDEN JUNİOSHOW’A TAM NOT için yorumlar kapalı
0

BURSA – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarında (Junioshow)  stant açan üyelerini ziyaret etti.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Junishow fuarında stant açan üyelerini ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses, üyelerine hayırlı fuarlar dileklerini iletti. BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ve BATISİAD Başkanı Ahmet Er’le de bir araya gelen Gürses, fuar hakkında paylaşımlarda bulundu.

Ziyaretlerin ardından fuarı değerlendirmesinde bulunan Mustafa Gürses, “Bursa, bebe ve çocuk konfeksiyonun kalbinin attığı şehir, bu açıdan bakıldığında Junishow Bursa’ya yakışan bir fuar. Tüm katılımcılara hayırlı fuarlar diliyorum. Fuarın senede iki kere düzenlenmesinin sektör açısından da oldukça verimli olacağını düşünüyorum. Ur-Ge projesiyle birlikte yabancı alım heyetlerinin fuara ilgisi arttı. Dileğimiz Bursanın bebe ve çocuk giyim sektöründe bir dünya markası haline gelmesi. Biz MÜSİAD olarak fuarın gelişmesi için elimizden gelen her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…