Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD BUSİAD’I AĞIRLADI

BALKANTÜRKSİAD BUSİAD’I AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 3 Temmuz 2017 13:54
3 min read
BALKANTÜRKSİAD BUSİAD’I AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

BURSA – Balkan Rumeli Sanayici ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

BALKANTÜRKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

TUNAKAN: BALKANTÜRKSİAD VE BUSİAD İKİ KARDEŞ

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Tunakan, BALKANTÜRKSİAD ve BUSİAD’ın Bursa’nın iki önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD ve BUSİAD iki kardeş ve aynı zamanda Bursa için iki güçlü dernek. Her birimizin amacı Bursamıza katkı sağlayacak, değer katacak hizmetlerde bulunmak. Bu açıdan BUSİAD’ın bu ziyaretini oldukça önemli buluyorum” şeklinde konuştu.

Yeni yönetim kurulu olarak hayata geçirmek istedikleri projelerden de bahseden Tunakan, “BALKANTÜRK Evimizi 30 Ağustos’ta açacağız. Balkanlar ve Türkiye arasındaki ticareti arttıracağına inandığımız BALKANTÜRK Ticaret Merkezi için de çalışmalarımıza başladık. Biz BALKANTÜRKSİAD olarak Balkanlar, Türkiye ve Bursa arasındaki ticari ve sosyal bağları güçlendirecek adımlar atmayı amaçlıyoruz. Bu aşamada sizlerle de iş birliğine hazırız” dedi.

Balkanlar ve Bursa Arasındaki Köprü: BALKANTÜRKSİAD

 

BALKANTÜRKSİAD’ın Balkanlar ve Bursa arasındaki ilişkiler için çok önemli bir konumda olduğuna değinen BUSİAD Başkanı Günal Baylan ise, “BALKANTÜRKSİAD’ın yaptıklarını takdirle izliyoruz. Bizler Bursa ve Balkanlar için bu kadar önem arz eden bir dernekle iş birliğini çok önemsiyoruz. Şehrimize katma değer sağlayacak her projede BALKANTÜRKSİAD’la birlikte yer almaya hazırız” diye konuştu.

Ziyaret BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan’ın BUSİAD Başkanı Günal Baylan’a flama takdim etmesiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…