Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA’NIN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ…

TÜMSİAD BURSA’NIN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ…

- Guncellenme Tarihi: 1 Temmuz 2017 14:37
5 min read
TÜMSİAD BURSA’NIN UYUŞTURUCUYLA MÜCADELESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ… için yorumlar kapalı
0
  • TÜMSİAD BURSA VE SEMERKAND VAKFI UYUŞTURUCU İLE SAVAŞINI SÜRDÜRÜYOR…
  • UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE GÜÇ BİRLİĞİ…

 

BURSA – TÜMSİAD Bursa Şubesi ve Semerkand Vakfı Bursa Temsilciliği’ne madde bağımlılarına yönelik ortak çalışmalarından dolayı ödül verildi.

Bursa Valiliği öncülüğünde, Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü” sebebiyle düzenlenen ödül töreninde, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelede emeği geçen kişi ve kuruluşlar ödüllendirildi.

Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende madde bağımlılığıyla aktif mücadele eden ve madde bağımlılarının rehabilite edilerek topluma kazandırılması konusunda projeler yürüten ve bu doğrultuda kamu kurumları ve STK’lar ile ortak hareket kabiliyeti sergileyen TÜMSİAD Bursa Şubesi ve Semerkand Vakfı Bursa Temsilciliği ödüle layık görüldü.

ARSLAN: STK’LARIN KOORDİNELİ ÇALIŞMASI ÇOK ÖNEMLİ…

Madde bağımlılığıyla mücadele etmeyi görev haline getirdiklerini ifade eden TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı Osman Arslan, “Öncelikle Bursa Valimiz İzzettin Küçük Bey’in bu konuda göstermiş olduğu üstün çaba ve gayreti için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte, STK’ların koordineli çalışmaları madde bağımlılığını önleme adına büyük önem arz ettiğini görmüş olduk. Gençlerimizin düştüğü bu uyuşturucu batağından kurtarmak için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Semerkand Vakfı Bursa Temsilciliği ile bu anlamda güzel bir iş birliği yaptıklarını söyleyen Arslan, değerlendirmesini şöyle noktaladı: “Madde bağımlılığıyla mücadele ve madde bağımlılarının rehabilite edilmesi adına Semerkand Vakfıyla ortak çalışmaları sürdürüyoruz. Semerkand Vakfı’nın Bursa’nın çeşitli mahallelerinde bulunan 70’i aşkın kültür ve yardımlaşma dernekleri öncülüğünde yılda ortalama 200’ü aşkın bağımlıyla yakından ilgileniyor ve topluma kazandırıyor. Bursa’da büyük bir rehabilitasyon merkezi projemiz var. Epey bir aşama kaydettik ancak bazı eksiklerimiz var hala. Alınacak destekler neticesinde madde bağımlılarının rehabilitasyonu konusunda Türkiye’de örnek olacak bir projeyi hayata geçireceğiz.”

BURSA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞINA KARŞI GÖSTERİLEN MÜCADELEDE EMEĞİ GEÇEN KİŞİ VE KURULUŞLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ. (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…