Home FOTO GALERİ Ak-İzo, Ülkemizdeki Su Kaynaklarının Korunmasına Öncülük Ediyor

Ak-İzo, Ülkemizdeki Su Kaynaklarının Korunmasına Öncülük Ediyor

- Guncellenme Tarihi: 30 Haziran 2017 14:32
5 min read
Ak-İzo, Ülkemizdeki Su Kaynaklarının Korunmasına Öncülük Ediyor için yorumlar kapalı
0

Aktaş Holding Yapı Grubu’nda bulunan ve EPDM membran üretiminde ülkemizin ilk ve tek üreticisi olarak öne çıkan Ak-İzo,doğadaki su kaynaklarının korunması ve Türkiye’de EPDM membran kullanımının, diğer malzemelerden farkları gibi konularda farkındalık yaratılması amacıyla, DSİ Genel Müdürlüğünden üst düzey yetkililere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bursa, 30.06.2017 – Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding’in Yapı Grubu’ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. ülkemizdeki su kaynaklarının korunması konusunda önemli sorumluluklar üstlenmeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin ilk ve tek EPDM membran üreticisi olan ve temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlayan Ak-İzo, DSİ Genel Müdürlüğünde önemli bir çalışmaya imza attı.

 

‘Yeni nesil’ su yalıtım çözümleri sunan Lineflex marka çevre dostu ürünlerini, ülkemizin dört bir yanında gururla sergilemeyi sürdüren Ak-İzo; doğadaki su kaynaklarının korunması ve Türkiye’de EPDM membran kullanımının, diğer malzemelerden farkları gibi konularda farkındalık yaratılması amacıyla, DSİ Genel Müdürlüğünden üst düzey yetkililere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Ak-İzo ekibinin gerçekleştirdiği sunumda, DSİ yetkililerinin yanı sıra; Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Murat Şen, Hacettepe Üniversitesi Kimya Bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Polimer Bilimi ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı adına da önemli isimler yer aldı.

 

Su Kaynaklarına Değer Katmaya Devam Edeceğiz

 

DİS Genel Müdürlüğü yetkilileriyle gerçekleşen toplantının, her iki taraf açısından da son derece verimli geçtiğini kaydeden Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol, şirket olarak temel amaçlarının, su kaynaklarında yaşanabilecek olası kayıpların önüne geçmek ve ülkemizin hem bugününe, hem de geleceğine değer katmak olduğunu söyledi.

 

Aktaş Holding olarak, insan ve çevre öncelikli yatırım hamlelerinin de tüm hızıyla sürdüğünü aktaran Erol, ülkemizde su sızdırmaz EPDM esaslı membran üretimiyle, bu alanda ciddi farklılıklar yarattıklarını sözlerine ekleyerek, sürdürülebilirliği esas alan çalışmalar neticesinde, ülkemize en yüksek düzeyde katma değer sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …