Home FOTO GALERİ Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda rota İtalya!

Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda rota İtalya!

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2017 12:08
2 min read
Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda rota İtalya! için yorumlar kapalı
0

Aroma Akseki Dağ Koşusu, 1 Temmuz’da gerçekleşecek. Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda ilk dört sırayı alacak sporcular, İtalya’daki Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Atletizmde Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda 10’uncu yıl heyecanı yaşanıyor. Akseki’de 1.348 metredeki parkurun ev sahipliği yaptığı Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda start 1 Temmuz’da verilecek. Dokuz yıldır Aroma’nın ana sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda 300’den fazla sporcu ter dökecek. Genç kadınlar, genç erkekler, büyük kadınlar ve büyük erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride yapılacak olan Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda ilk dörde girecek 16 sporcu ülkemizi İtalya’da temsil edecek.

Duruk: Aroma Akseki Dağ Koşusu marka olacak

Sporun her dalına destek olan Aroma’nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk, “Yıllarca voleybol liglerine yaptığımız sponsorluğun yanında Akseki Dağ Koşusu’na da Aroma olarak destek veriyoruz. Ülkemizde Akseki Dağ Koşusu gibi organizasyonların büyümesi, değerli sporcuların yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarla birlikte Aroma Akseki Dağ Koşusu’nun bir marka olacağını düşünüyorum. Aroma Akseki Dağ Koşusu’nda ilk dört sırayı alacak olan sporcularımızın İtalya’da Türkiye’yi başarıyla temsil edeceğine inancımız tam” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı’na Dönüştürüldü

Adana İncirlik’te bulunan 10. Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi, 10. Ana Jet Üs K…