Home FOTO GALERİ KÜKÜRTLÜ LIONS BAYRAM NEŞESİNİ HUZUREVİNE TAŞIDI

KÜKÜRTLÜ LIONS BAYRAM NEŞESİNİ HUZUREVİNE TAŞIDI

- Guncellenme Tarihi: 28 Haziran 2017 15:51
2 min read
KÜKÜRTLÜ LIONS BAYRAM NEŞESİNİ HUZUREVİNE TAŞIDI için yorumlar kapalı
0

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin saygın kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ali Osman Sönmez Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş ve kulüp üyeleri, Ramazan Bayramı’nı huzurevi sakinleriyle birlikte geçirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette kulüp üyeleri, Ali Osman Sönmez Huzurevi Halkla İlişkiler Sorumlusu Emel Baskın’la birlikte huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler vererek onlarla bayramlaştılar.

YAŞLILARIMIZA HİZMET ETMEK MİNNET BORCUMUZDUR
Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş 2016-2017 hizmet dönemi içinde huzurevi sakinleri için birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Yaşlılar Haftası kapsamında huzurevi sakinlerinin saç ve tırnak bakımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Korgavuş, “Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde Bursa Valimiz İzzettin Küçük’ün de katıldığı bir eğlence tertipledik. Burada düzenlenen kermese katkı sağladık. Bayram gününü de burada geçirdik. Ayrıca düzenlediğimiz Türk sanat müziği konserinde de yaşlılarımızı ağırladık. Yaşlılarımıza hizmet etmek onlara olan minnet borcumuzdur” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…