Home FOTO GALERİ ‘İYİ BAYRAMLAR BURSA’

‘İYİ BAYRAMLAR BURSA’

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2017 14:48
3 min read
‘İYİ BAYRAMLAR BURSA’ için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, bayram sevinçlerinin artarak çoğalacağı, birlik ve beraberlik ruhu ile nice bayramlara ermenin temennileri ile Bursalı hemşehrilerinin bayramını kutladı.

 

Sözlerine şöyle başlayan Vali Küçük: “Millet olarak birbirimize olan sevgi ve saygımızın yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma isteğimizi gösterme fırsatı veren bir Ramazan Bayramı’nı daha birlikte kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günler,  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan günlerdir. Dayanışma ruhu sayesinde başına gelen her türlü felaketi ve olumsuzluğu, hoşgörü ve kardeşliğe verdiği değer ile bertaraf eden aziz milletimizin gelecek nesillere bırakacağı en büyük armağan, özgürce ve kardeşçe kutlanacak bayramlar olacaktır. Umut ediyorum ki, ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin, çocuklarının, kahraman gazilerimizin, yetimlerimizin her zaman yanında olan Bursa’nın asil insanları, kendisine sığınan, yardıma ihtiyacı olan kim olursa olsun tarihte olduğu gibi günümüzde de sahip çıkacak, bayram sevincini onlarla birlikte paylaşıp birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle,  başta sevgili Bursalılar olmak üzere tüm ‘İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutlar, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.” dedi.

 

Vali Küçük konuşmasının ardından, sevdikleri ile bayram sevincini paylaşmak adına yollara çıkan tüm vatandaşlara trafik kurallarına uymalarını, dikkatsiz ve uykusuz araç kullanmamaları uyarısında bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…