Home FOTO GALERİ GESİAD YÖNETİMİ BUSİAD HEYETİNİ AĞIRLADI.

GESİAD YÖNETİMİ BUSİAD HEYETİNİ AĞIRLADI.

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2017 15:08
2 min read
GESİAD YÖNETİMİ BUSİAD HEYETİNİ AĞIRLADI. için yorumlar kapalı
0

BUSİAD’IN GESİAD ZİYARETİNDE GÜNDEM EĞİTİM OLDU…

BURSA – Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Günal Baylan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ağırladı. GESİAD Dernek Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan GESİAD Başkanı Ramazan Kaya, mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek, “Üretimin başkenti Bursa’da mesleki liselere olan ilginin daha da artması gerekiyor” dedi.

GESİAD Başkanı Ramazan Kaya ve GESİAD Yönetim Kurulu üyeleri, BUSİAD Başkanı Günal Baylan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri’ni misafir etti.

GESİAD Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen ziyaretin gündemi eğitim oldu. Mesleki eğitimin önemi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette ayrıca olası işbirlikleri de konuşuldu.

GESİAD olarak her konuda işbirliğine açık olduklarının altını çizen Başkan Ramazan Kaya, “Üretimin başkenti Bursa’da nitelikli ve kalifiye elemana olan ihtiyaç birçok kesim tarafından dile getirildi ve getirilmeye devam ediyor. Bu noktada genç işadamları olarak bizler de aynı fikirdeyiz. Bunun önüne mesleki eğitimi özendirerek, meslek liselerine ilgiyi artırarak geçilebilir diye düşünüyorum. Biz de GESİAD olarak dilimiz döndüğünce bunu dile getiriyoruz” diye konuştu.

BUSİAD olarak üzerinde 3 yıldır çalıştıkları bir proje olduğunu söyleyen BUSİAD Başkanı Günal Baylan ise, bu projede işbirliği yapabileceklerini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…