Home FOTO GALERİ Zabıtadan Tatlı Denetimi

Zabıtadan Tatlı Denetimi

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 15:14
2 min read
Zabıtadan Tatlı Denetimi için yorumlar kapalı
0

Bayram Öncesi Tatlı İmalathanelerine Baskın

 

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathanelerini denetledi. Hijyenik ortamlarda üretim yapmayan imalathanelere belediye ekipleri tarafından tutanak tutuldu.

 

Vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini arttıran Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tatlı üretimi yapan işyerlerini titizlikle inceledi. Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Çalışanların kılık kıyafetinden, mekan temizliği ve üretim araçlarının temizliğini de inceleyen ekipler, hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür ederken, kurallara uymayan işletmeler hakkında tutanak tanzim edip, eksiklerin giderilmesi için uyardı.

 

Zabıta ekipleri, denetimlerin amacının cezai işlem olmadığını belirterek, Osmangazi halkının en iyi hizmeti alarak daha sağlıklı ürünleri tüketmesi adına denetimlere hız verdiklerini ifade etti. Osmangazi Belediyesi ekiplerinin yaptığı denetimler vatandaşlar tarafında da takdir gördü.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…