Home FOTO GALERİ SEKTÖR TECRÜBESİNİ GİRİŞİMCİLİĞİ İLE BİRLEŞTİRDİ.

SEKTÖR TECRÜBESİNİ GİRİŞİMCİLİĞİ İLE BİRLEŞTİRDİ.

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 14:33
3 min read
SEKTÖR TECRÜBESİNİ GİRİŞİMCİLİĞİ İLE BİRLEŞTİRDİ. için yorumlar kapalı
0

Sanat ve meslek eğitiminde öncü kurum kimliğiyle 12 yıldır Bursalılara hizmet sunan BUSMEK, ayrıca kursiyerlerini de hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Hayallerini yakalayan girişimcilerden biri’de Nurgül Dayan…

Nurgül hanım; “Makine ressamlığı mezunuyum. Coşkunöz Eğitim Vakfı’nda bir yıl eğitim aldım. Ardından 10 yıl Coşkunöz’de çalıştım. Türkiye’de üretilmeyen ürünler ile ilgili araştırmalar yaparken kendime bir iş kurmaya karar vererek robotlu taşıma sistemleri üzerine çalışmalar yapmak üzere iş yerimi açtım”. diyerek aslında bir girişimcide olması gereken önseziyi bizlere gösteriyor.

Sözlerine devam eden girişimcimiz, Çalışmalarımız simülasyon ile başlayıp, tasarım, üretim ve montaj aşamalarından oluşuyor. Sac kalıp tasarımında, kalıp imalatında, proje yönetimi konularında, beyaz eşya, havacılık ve savunma sanayinde ihtiyaç duyulduğunda müşterilerimize hızlı, kaliteli, yenilikçi ve sonuç odaklı çözümler üretmeye çalışıyoruz. Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de zorluklarından bahsedecek olursak yeni bir firma olmamız, rakiplerimizin yabancı şirketler olup daha güçlü olmaları gibi sıralayabiliriz. Fakat, otomotiv sektöründeki deneyimlerimiz ve yılların getirdiği iş çevremiz sayesinde üstesinden gelebiliyoruz.

KOSGEB desteklerini araştırırken BUSMEK’in de uygulamalı girişimcilik kursları olduğunu gördüm ve başvurdum. Uzun yıllar iş tecrübemizin olmasına rağmen girişimcilik konusunun gerçekten farklı olduğunu gördüm. Çünkü yıllarca çalışan olarak birçok konunun farkında değildik. BUSMEK kurslarında muhasebeden pazarlamaya, stoktan satışa kadar

işletmede gerekli olan her konu hakkında destek görmüş olduk. Kendi adıma çok memnun kaldım.

BUSMEK eğitimlerinin ardından evraklarımı hazırlayıp bir ay sonra KOSGEB desteğimi alarak iş yerimi açtım. Ayrıca, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne sağladıkları bu imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gençlerin Yoluna Işık Tutacak Etkinlik Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik Araştırma Merkezi i…