Home FOTO GALERİ OSMANGAZİLİ MEZUNLAR İFTARDA BULUŞTU…

OSMANGAZİLİ MEZUNLAR İFTARDA BULUŞTU…

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 15:10
4 min read
OSMANGAZİLİ MEZUNLAR İFTARDA BULUŞTU… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Osmangazi Okulları’ndan mezun olup, eğitim öğretim hayatlarını farklı okullarda sürdüren öğrenciler, geleneksel iftar programında bir araya gelerek hasret giderdi.

Özel Osmangazi Okulları’nın Özlüce’deki kampüsündeki iftar programına; Özel Osmangazi Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra eğitim liderleri, mezun ve eğitimlerine Özel Osmangazi Okulları’nda devam eden öğrenciler ile velileri katıldı.

TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak 700 tam puan alan ve 1 yanlış ile Türkiye derecesi yapan öğrencilere çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği iftar programının açılışında konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Talat Erdoğan, “Rabbim bizlere inşallah çocuklarımızın başka mürüvvetlerini görmeyi de nasip eder. Bundan 6 sene evvel Türk milli eğitiminin ihtiyaç duyduğu insan modelini Bursa coğrafyasına kazıyabilmek ve böyle bir mimari yapıya taş, tuğla, harç koyabilmek için çıktığımız bu yolda bugün yeni bir harcı duvara koymanın yeni bir tuğlayı dekore etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunda en büyük pay siz öğretmenlerimizin, sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Erdoğan, mezun olan öğrencilere de, “Göstermiş olduğunuz başarıyı yürekten alkışlıyoruz. Hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öpüyor, hayat yolunda muvaffakiyetler diliyoruz” diyerek seslendi.

Acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını hatırlatan Özel Osmangazi Okulları Kurucu Temsilcisi Kemal Karaman da “Uzun yılları geçirdik. Bizden taraf hak hukuk vaki oldu ise hatamız kusurumuz af ola. Bizden taraf hakkımızı helal ediyoruz, sizler de hela ediniz.  Her anımızda bizlerin yanında oldunuz ve bu anlamda sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Bu başarının Osmangazi Okulları tarihinde yine en yüksek çıtayla noktalanmasında vesile olan kahramanlarımıza da teşekkür ediyorum. Burada çift kanatlı kuş olarak yetiştirdiğimiz çocuklarımızın inşallah ömür boyu burada ekilen tohumların karşılığını hayatları boyunca alacaklarını ümit ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …