Home FOTO GALERİ Osmangazi Kent Konseyi İftarda Buluştu

Osmangazi Kent Konseyi İftarda Buluştu

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 15:25
4 min read
Osmangazi Kent Konseyi İftarda Buluştu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Kent Konseyi ailesi geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

 

Osmangazi Belkediyesi Gökdere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Mekikçi, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, muhtarlar ile öğrenciler katıldı.

 

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Osmangazi Kent Konseyi’nin önemli sosyal projelere imza attığını belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak, “Osmangazi Kent Konseyi, gerçekleştirdiği çalışmalarla topluma büyük katkılar sunuyor. Osmangazi’ye ve Osmangazi halkına en verimli hizmeti verebilmek için vazifeye atılmıştır. Kent Konseyinin Meclisleri olan Kadın, Çocuk, Gençlik ve Engelliler Meclisleri oluşturulurken her kesimden aktif katılım, titizlik, eşitlik ve şeffaflık ilkeleri izlenmiştir. Tüm bu meclisler önemli çalışmalar yürütmekte. Tüm Kent Konseyi mensuplarını kutluyorum” dedi.

 

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer de, “Osmangazi Kent Konseyi olarak, başta gençlerimiz olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza fayda sağlayacak projeler üretmeye çalışıyoruz. ‘Sizin en hayırlı olanınız etrafınıza en faydalı olanınızdır’ düşüncesiyle çalışmalar yürütüyoruz. Bu yıl imkanı olmayan ve de yetim çocuklarımız için oyuncak toplama kampanyaları düzenledik. Avrupa Birliği ile ortak projeler geliştirdik. Avrupa Birliği Projesi kapsamında Almanya’nın Hessen eyaletine giderek kültürümüzü tanıttık. Tiyatro gösterileri sahneledik. Meclislerimiz topluma faydalı olmak

adına çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerin böyle önemli çalışmalara imza atmasında Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın katkısı çok büyüktür. Bizlerden desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

İftar yemeğinin ardından Avrupa Birliği tarafından oluşturulan ‘Yabancı Düşmanlığının Zararları’ ve ‘Sporun Birleştiriciliği’ konulu proje kapsamında Almanya’nın Hessen eyaletine giderek panele katılan Osmangazi Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerine sertifikaları takdim edildi. Osmangazi Kent Konseyi tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına düzenlenen ‘Cennetin Efeleri’ isimli tiyatro oyununu başarılı bir şekilde sahneleyen  Osmangazi Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu üyelerine de Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarafından imzalanan sertifikaları verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…