Home FOTO GALERİ İLK İŞ; “BABALIK”

İLK İŞ; “BABALIK”

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 14:29
3 min read
İLK İŞ; “BABALIK” için yorumlar kapalı
0

AÇEV (Anne Çocuk Eğitim Vakfı) babaların, çocuklarının bakım ve gelişiminde sorumluluk üstlendiği “ilgili babalık” konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “İlk İş Babalık” adı altında, eğitim faaliyetleri, etkinlikler, araştırma ve kampanya çalışmaları yürütüyor.

Bu kapsamda ”Babalık Anları” adı altında bir sergi düzenlendi. Sergiye Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt ve Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman ve AÇEV yetkilileri katıldı.

Sergide , İsveçli fotoğraf sanatçısı Johan Bavman’ın ülkesindeki babaların çocuklarıyla geçirdikleri zamanları konu edinen ve farklı ülkelerde milyonlarla buluşan sergisinden seçilmiş eserleri, fotoğraf sanatçıları Ahmet Görsev ve Zeynep Sezerman’ın Türkiye’den farklı babalık manzaralarını gözler önüne seren kareleriyle bir araya getirdi.

Açılış konuşmasını yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt “ Böyle sergilerin Bursa’nın her yerinde görülmesi lazım, ilçelerde bunların anlatılması lazım ki babalar ile çocuklarının münasebetleri çok iyi anlaşılsın. AÇEV yetkililerini tebrik ediyor ve bu gibi organizasyonlarda Büyükşehir Belediyesi olarak arkalarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi. Özlükurt ayrıca baba destek eğitim programlarını başarıyla tamamlayan babaların sertifikalarını takdim etti.

“Babanın ilk işi çocuklarıdır. Baba çocuğuna gerekli ortamı sağlarsa, çocuk dener. Baba fırsat verir, çocuk hayatı keşfeder.” Bu düşünce ile sergiye gelen babalar ve çocukları yeni deneyimler ve keşifler için BUSMEK standında ebru sanatı ile tanıştılar. Çocuklardaki keşfetmenin , yeni deneyimler kazanmanın keyfini gözlemleyen babalar, bu ortamı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…