Home FOTO GALERİ ALTIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ALTIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 13:54
3 min read
ALTIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ için yorumlar kapalı
0

AHMET KEREM ALTIN’IN RAMAZAN SÜNNET VE İFTAR DAVETİ

BURSA-Bursa inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden Mustafa Altın’ın oğlu Ahmet Kerem’in sünnet ve iftar daveti Bursa Holiday Inn Otel havuz başında yapıldı.

Sünnet ve iftar davetine Bursa iş, inşaat ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra çok sayıda konuk katıldı.

Ramazan konseptinde gerçekleştirilen sünnet ve iftar davetinde Altın ailesi misafirleri kapıda karşılarken sünnet çocuğu Ahmet Kerem ise at üzerinde mehter marşları eşliğinde karşıladı.  Büyük bir hayranlıkla dinlenen Ahmet Kerem’in okuduğu Kuran-ı Kerim ayetleri ve sonrasında şehitlerimiz için yapılan duanın ardından oruçlar açıldı.  Ardından Ahmet Kerem “Sevgili büyüklerim, değerli arkadaşlarım; bu güzel ve mutlu günümüzde burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” diyerek heyecanını dile getirdi.

İftar sonrası ise özellikle çocuklar kendileri için kurulan oyun alanlarında günün tadını çıkarırken; pamuk şeker, dondurma, Osmanlı macunu, patlamış mısır stantları eski Ramazan günleri hatırlattı.  Hacıvat ve Karagöz gösterisi ise hem çocukların hem de büyüklerin büyük beğenisi ile izlendi.

Gelen her konukla yakından ilgilenen Altın Ailesi örnek bir misafirperverliğe imza attı. Törende konuşan Mustafa Altın “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp davetimize katılan tüm konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Anne ve babanın en mutlu günlerinden birini yaşıyoruz. Oğlum Ahmet Kerem’in ailesine, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olacağını ümit ediyorum. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Davet Ahmet Kerem’in tören kıyafetleriyle havuza atlamasıyla sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…