Home FOTO GALERİ ATA LİONS’TA YENİ DÖNEM

ATA LİONS’TA YENİ DÖNEM

- Guncellenme Tarihi: 20 Haziran 2017 13:04
3 min read
ATA LİONS’TA YENİ DÖNEM için yorumlar kapalı
0
  • ATA LİONS DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüplerde devir teslim törenleri devam ediyor. Bu kapsamda Ata Lions Kulübü 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı İbrahim Rüştü Uslu görevini 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Ergun Turba’ya bıraktı.

 

Podyum Davet’te gerçekleştirilen törene Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay, Genel Yönetmen 1. Yardımcısı M. Ali Özerk ve Yönetim Çevresi’nin üst düzey üyelerinin yanı sıra Ata Lions Kulübü üyeleri ve yönetim çevresine bağlı kulüplerin başkanları ve üyeleri katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan İbrahim Rüştü Uslu, hizmet dönemi boyunca kendisiyle beraber özveriyle çalışan yönetim kuruluna ve Ata Lions üyelerine teşekkürlerini sundu. Ata Lions Kulübünün iyi bir kulüp olduğunu ve beraber güzel işler yaptıklarını vurgulayan Uslu sözlerine şöyle devam etti; “ Kulübün 4. başkanı olarak, kulübümüzün saygınlığını ve itibarını koruduğum için çok mutluyum, yeni hizmet dönemi başkanımıza görevimi gururla teslim ediyorum, O’nun bu bayrağı daha yükseğe taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum”

 

Devir teslim töreninin tamamlanmasının ardından konuşan Ergun Turba ise Ata Lions Kulübü Başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Turba, “Kulübümüze üye olduğumdan beri insanlara karşılıksız hizmet ilkesiyle hareket ettim ve başkanlığım döneminde de böyle devam edeceğim” dedi.

 

Tören M. Ali Özerk, İbrahim Rüştü Uslu ve Ergun Turba’nın beraber hizmet meşalesini yakmasıyla son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…