Home FOTO GALERİ UTEK’TEN BURSA’YI UÇURACAK PROJE

UTEK’TEN BURSA’YI UÇURACAK PROJE

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2017 17:07
3 min read
UTEK’TEN BURSA’YI UÇURACAK PROJE için yorumlar kapalı
0

UTEK VE BURULAŞ HAVACILIĞI MASAYA YATIRDI

 

BURSA – BUMİAD Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği ve UTEK Uzay  Havacılık Teknolojileri Kulübü yönetimleri BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’u makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Bursa’nın havacılık alanındaki genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. UTEK Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Tercanlıoğlu, UTEK olarak hayata geçirmek istedikleri projelerle ilgili Levent Fidansoy’u bilgilendirdi.

 

UTEK’TEN VİZYON PROJE: HAVACILIK OKULU

 

Bursa’da havacılık alanında katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Ferdi Tercanlıoğlu, UTEK olarak hayata geçirmek istedikleri havacılık okulu projesi hakkında Levent Fidansoy’a bilgi verdi. Bursa’yı havacılık alanında hakettiği yere getirmek istediklerini belirten Tercanlıoğlu, “Bursa her alanda olduğu gibi havacılık alanında da Türkiye’nin gözbebeği olmayı hak ediyor. Bunun için de yatırım ve yetişmiş insan gücünün büyük önemi var. UTEK olarak bu açığı kapatmak ve örnek olmak için kolları sıvadık. Başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Levent Fidansoy ise Bursa’ya katma değer sağlayacak her projenin arkasında olduklarını ve UTEK’e havacılık okulu projesi için ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

 

BURULAŞ ve BUMİAD ORTAK PROJE ÇALIŞMASI YAPACAKLAR

 

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe Burulaş, Genel Müdürü Levent Fidansoy’ a sunduğu mektup ile mesleki, bilimsel ve teknolojik alanda ortak projeler üretilmesi yönünde iyi niyetlerini sundu. İki önemli kurumun bu konudaki deneyimlerinin daha büyük çalışmalara katkı koyacağının altına çizen Efe’ ye Fidansoy da bu tekliften onur duyduklarının altını çizerek her iki kurumun temmuz ayı içerisinde bu konuda ilk adımı atmaları kararlaştırıldı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…