Home FOTO GALERİ ÖZDEMİR; “ÖRGÜTÜMÜZLE GURUR DUYUYURUM”

ÖZDEMİR; “ÖRGÜTÜMÜZLE GURUR DUYUYURUM”

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2017 17:08
5 min read
ÖZDEMİR; “ÖRGÜTÜMÜZLE GURUR DUYUYURUM” için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, geçirdiği operasyon nedeniyle bir süredir il dışında tedavi gördüğünü ifade ederek, Adalet yürüyüşüne Bursa’dan güç veren CHP Bursa Örgütüyle gurur duyduğunu belirtti.

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, geçirdiği operasyon nedeniyle bir süredir il dışında olduğunu söyledi.  Bu süreçte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ve toplumda büyük karşılık bulan Adalet Yürüyüşü’nün Bursa’dan da güç verildiğini belirten Özdemir; “Geçirdiğim operasyon nedeniyle bir süredir il dışındayım. Bu süreçte örgütümün yanında olamadım ancak aklım ve yüreğim daima onlarla birlikte. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı Adalet yürüyüşüne Bursa’dan da güç veren değerli dava arkadaşlarımla gurur duyuyorum ve hepsini teker teker tebrik ediyorum. Yürüyüşü gurur ve aralarına katılmak için sabırsızlanarak takip ediyorum. CHP Bursa Örgütü, her biri cesaret ve umut dolu bireylerden oluşan büyük bir aile olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. En kısa zamanda onlarla yan yana yürümek için sabırsızlanıyorum. Adalet, demokrasi, özgürlük ve insan hakları için mücadele eden örgütüme ve tüm yurttaşlarımıza sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HALKIMIZ ADALETE AÇ

Türkiye’de adalet ve hukukun çifte standartla uygulandığına dikkat çeken Özdemir sözlerini şöyle sürdürüdü: “Son olaylar bir kez daha göstermiştir ki; halkımız adalete aç durumdadır. Adalette çifte standardı Enis Berberoğlu’na verilen kararda bir kez daha gördük. “Vallahi de billahi de o silahlar Türkmenlere gitmiyordu” diyen Tuğrul Türkeş Başbakan Yardımcılığına devam ederken, Berberoğlu için verilen bu karar ülkede adaletin belirli bir kesime işlediğini gösteriyor. Hal bu durumdayken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama da dehşet verici olarak adlandırılabilir. ‘Yargı yarın sizi de bir yerlere davet ederse şaşmayın’ diyerek tehditlerine aralıksız devam eden Erdoğan, ‘Adaleti arıyorsan onun makamı parlamentodur’ ifadesini kullanarak adeta ülkeyle dalga geçer konuma gelmiştir. Adalet mi bıraktınız Sayın Erdoğan? Tüm yetkileri kendinize bağladığınız bir sistemde maalesef adalet de ancak sizin inisiyatifinize kalmış bir olguya dönüşmüştür. Bilsinler ki; Adalet yürüyüşümüz bu ülkede adalet, hukuk, demokrasi yeniden sağlanana kadar devam edecektir.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …