Home FOTO GALERİ Kahraman babalar Akasya’da buluşuyor

Kahraman babalar Akasya’da buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 18 Haziran 2017 16:45
4 min read
Kahraman babalar Akasya’da buluşuyor için yorumlar kapalı
0

Babalar günü için kurulan Father’s League alanında Akasya misafiri olan babaları ve çocuklarını birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. Sevdikleri karakterlerin kostümlerini giyerek Kahramanlar Takımı’nı kuracak olan baba ve çocuklar; Wonder Women Kement Atma, Batman ile Joker’i Yakalama, Flash ile Refleks Oyunu ve Superman ile Göklere Tırman oyunlarıyla gün boyu doyasıya eğlenecek. Etkinlik 16- 17- 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

Çocukların en büyük kahramanları babaları için Babalar Günü’ne özel etkinlikler düzenleyen Akasya, misafirlerine Father’s League alanındaeğlence dolu bir platform sunuyor. Sevdikleri karakterlerin kostümlerini giyerek Kahramanlar Takımı’nı kuracak olan baba ve çocuklar; Wonder Women Kement Atma, Batman ile Joker’i Yakalama, Flash ile Refleks Oyunu ve Superman ile Göklere Tırman oyunlarıyla gün boyu doyasıya eğlenecek. Etkinlik 16- 17- 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Minik katılımcılar ilk olarak babasıyla sevdikleri karakterleri seçerek, onların kostüm ve aksesuarlarından kullanarak bir takım oluşturacak. Kahraman Takımları’nı kuran katılımcılar kahraman konseptli fotoğraf çekimlerinin ardından, Wonder Woman’nın kementini onun gibi atarak çubuklara isabet ettirmeye çalışacak ve isabet ettirdiği her çubuktan puan kazanacak.

 

Batman ile Joker’i Yakalama etabına geçen Kahramanlar Takımı, Batman alanında havalı mekanizmadan çıkan toplarla Joker’in etrafında bulunan puan deliklerine topları isabet ettirmeye çalışacak. Flash ile Refleks Oyunu’na geçiş yapan Kahraman Takımı Flash’la refleks duvarında zamanla yarışacak. Renklere göre ayrılmış duvarda kendi renklerindeki ışığı yakalamaya çalışacaklar ve yakaladıkları ışık kadar puan kazanacaklar. Etkinliğin 4. Etabı Superman ile Göklere Tırman’da ise minik katılımcılar babalarının kontrolü ile tırmanma duvarına çıkarak kriptonitleri toplayacak. Topladıkları kriptonit kadar puan kazanacak.

 

Kahramanlar Takımı, alandan ayrılırken günün hatırası olarak hep birlikte çekilmiş fotoğraflarını ve puanlarını alacaklar. Günün en yüksek puanını kazanan takımlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak!

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…