Home FOTO GALERİ Nilüferli çocuklar doğada bilim ve sanatla buluşacak

Nilüferli çocuklar doğada bilim ve sanatla buluşacak

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2017 13:51
5 min read
Nilüferli çocuklar doğada bilim ve sanatla buluşacak için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi, çocukların bilim, sanat ve doğayla iç içe bir yaz tatili geçirmeleri için Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’nu açıyor. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek yaz okulu, her gün bir mahallenin çocuklarına keyifli saatler yaşatacak.

 

 

Nilüfer Belediyesi, çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’nu bu yıl ikinci kez açıyor.

Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu, bu yıl 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenecek yaz okulunda bilim, astronomi, düşünce, ritim, akıl ve zeka oyunları ile ebru atölyeleri düzenlenecek. Çocuklar, Balat Atatürk Ormanı’nın eşsiz doğal güzelliği eşliğinde hem bilim ve sanatla iç içe olacak hem de eğlenecek.

27 Temmuz’a kadar devam edecek olan Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu, her gün bir mahallenin çocuklarını ağırlayacak. Yaz okuluna katılmak isteyen çocukların yaşadıkları mahallenin muhtarlığına önceden kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlarını yaptıran çocuklar kendi mahallesindeki arkadaşları ile birlikte Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’na katılarak güzel bir gün geçirecek.

Yaz okuluna katılacak çocuklar sabah saat 08.30’da mahalle muhtarlıklarının önünden Nilüfer Belediyesi araçları ile personel gözetiminde alınarak Balat Atatürk Ormanı’na getirilecek. Günün sonunda da çocuklar ile Nilüfer Belediyesi araçları ile mahalle muhtarlığı önünde ailelerine teslim edilecek. Her gün 50 öğrencinin yaz okuluna katılması planlanıyor.

Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu, 3 Temmuz Pazartesi günü Yüzüncüyıl Mahallesi çocukları ile başlıyor. 4 Temmuz Salı günü İhsaniye Mahallesi, 5 Temmuz Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi, 6 Temmuz Perşembe günü Kültür Mahallesi, 7 Temmuz Cuma günü Işıktepe ve Minareliçavuş Mahallesi, 10 Temmuz Pazartesi günü Ataevler ve Barış Mahallesi, 11 Temmuz Salı günü Özlüce ve 19 Mayıs Mahallesi, 12 Temmuz Çarşamba günü Görükle ve Dumlupınar Mahallesi, 13 Temmuz Perşembe günü Konak Mahallesi, 14 Temmuz Cuma günü Gökçe, Büyükbalıklı ve İrfaniye Mahallesi, 17 Temmuz Pazartesi günü Beşevler Mahallesi, 18

Temmuz Salı günü  Balat ve Ahmet Yesevi Mahallesi, 19 Temmuz Çarşamba günü 23 Nisan ve Ertuğrul Mahallesi, 20 Temmuz Perşembe günü Karaman ve Esentepe Mahallesi, 21 Temmuz Cuma günü Yaylacık, Tahtalı ve Ürünlü Mahallesi, 24 Temmuz Pazartesi günü Üçevler, Gümüştepe ve Demirci Mahallesi, 25 Temmuz Salı günü Kayapa ve Hasanağa Mahallesi, 26 Temmuz Çarşamba günü Akçalar ve Fadıllı Mahallesi, 27 Temmuz Perşembe günü Altınşehir ve 29 Ekim Mahallesi çocukları yaz okulunda hem eğlenecek hem de bilim ve sanatla dolu bir gün geçirecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…