Home EĞİTİM ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDA KARNE COŞKUSU

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDA KARNE COŞKUSU

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:53
2 min read
ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDA KARNE COŞKUSU için yorumlar kapalı
0

BAŞARILARIYLA AİLELERİNİ GURURLANDIRDILAR

BURSA- Özel Osmangazi Okulları öğrencileri 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönemini de mutlu ve gururlu bir şekilde kapadılar.

Osmangazili öğrenciler, bir yıl boyunca gösterdikleri emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar. Karne heyecanı yaşadıkları bugünde aileleri de çocuklarının yaşadığı sevince ortak oldu. Yaz dönemi için öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşayan minik öğrenciler, gelecek eğitim-öğretim dönemini iple çektiklerini dile getirdiler.

ENLERİ BAŞARAN ÖĞRENCİLERE PLAKET VE KUPA

Öte yandan karne heyecanı yaşayan öğrenciler için Özel Osmangazi Okulları’nda tören düzenlendi. Törende yıl boyunca çalışmalarını özveriyle tamamlayarak örnek olan öğrenci ve sınıflara plaket ve kupa takdim edildi.

BAŞARININ FORMÜLÜ: OKUL-ÖĞRENCİ-AİLE İŞBİRLİĞİ

Veliler, öğretmenler ve öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm, karnelerin öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri performansın bir değerlendirmesi olduğunu söyledi.  Öksüm, başarı formülünün de okul, öğrenci ve aile iletişiminde saklı olduğunu vurguladı. Bu yıl; kitap kurtları, özel dersler, karakter eğitimi, projeler, seminerler, sergiler, geziler ve yarışmalarla dopdolu bir dönemi geride bıraktıklarına dikkat çeken Öksüm, TEOG’daki başarı ortalamalarının da yüzde 92 olduğunu söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…