Home FOTO GALERİ MUŞ İLDER’DEN Bursa’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

MUŞ İLDER’DEN Bursa’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:32
2 min read
MUŞ İLDER’DEN Bursa’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı. için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın dört bir yanında ciddi bir araştırma sonucu  ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Tespit edilen ailelere  bir iyilik hareketi , bir dost yumağı , bir sıcak tebessüm olma gayreti ile çalışan MUŞ İLDER tarafından   Ramazan Kolileri dağıtıldı.

MUŞ İLDER  toplumumuzda her türlü iyiliğin ve dürüstlüğün yaygınlaşması için yardımlaşmanın, dayanışmanın  kaçınılmaz bir gereklilik olduğu bilinci ve duyarlılığı ile hareket ederek her Ramazan Ayı’nda “Onlar bollukta ve darlıkta infak edenler, öfkelerini yutanlar ve insanları affedenlerdir. Allah iyilik edenleri sever.” (Al-i İmran ,134)  düsturuyla ihtiyaç sahiplerine sıcak bir el uzatmayı bir sorumluluk olarak görmektedir.

İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermenin ve onları doyurmanın cehennem azabına karşı bir kalkan olarak gösterildiği İslam dininde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV),   “ Bir hurma vermek suretiyle de olsa kendinizi cehennem ateşinden koruyunuz.”  Buyurmuştur.

Yeni ve yaşanılabilir bir dünyanın kapılarını ancak hak sahiplerine ihtiyaç duyduklarını ulaştırmakla mümkün olacağı bilincinin yaygınlaşması ile mümkündür. Bu anlamda hayırseverlerin zekatlarını fitrelerini , infaklarını  dağıtmak MUŞ İLDER’in yaptığı güzel sorumluluk örnekliklerden biridir.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…