Home FOTO GALERİ DOSABSİAD’IN İLK ZİYARETİ VALİ KÜÇÜK’E…

DOSABSİAD’IN İLK ZİYARETİ VALİ KÜÇÜK’E…

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:12
4 min read
DOSABSİAD’IN İLK ZİYARETİ VALİ KÜÇÜK’E… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Mayıs ayında 16. Olağan Genel Kurul’unu yapan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği, (DOSABSİAD) yeni yönetimiyle ilk ziyaretini Bursa Valisi İzzettin Küçük’e gerçekleştirdi.

DOSABSİAD 16. Olağan Genel Kurul’u sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulu ile protokol ziyaretlerine başladı. 4. Olağan Genel Kurul’da oy birliğiyle başkanlığa seçilen İbrahim Öztürk yeni yönetim kurulu ile birlikte Vali Küçük’ü Tarihi Valilik Binası’nda ziyaret etti.

Ziyarette konuşan DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk yeni dönemde ekonomiye katma değer sağlamak ve çarkların dönmesini devam ettirmek için çalışacaklarını ifade etti. Ekonomi odaklı genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirten Öztürk, yurt dışı bağlantılarını da artırmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sosyal çalışmalarını da önemsediklerini söyleyen Öztürk, bu yıl ikinci kez kurdukları ve artık geleneksel hale gelen DOSAB-DOSABSİAD İftar Çadırı organizasyonuyla bugüne kadar 50 binin üzerinde vatandaş ağırladıklarının altını çizdi. Sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Öztürk şunları söyledi: “Ekonomiyi önemsediğimiz kadar sosyal ve kültürel faaliyetlerle de bölgemize, şehrimize ve ülkemize faydalı olmak istiyoruz. Bu kapsamda 2011 yılından bu yana DOSAB ve Emniyet Müdürlüğümüz ile beraber geliştirdiğimiz ve ‘Umuda spor, huzura spor’ sloganı ile yola çıktığımız projemizle çocuklarımızı kötü alışkanlıklarından kurtarma, spor sayesinde hayata kazandırmayı hedefliyoruz. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubemizle iletişim halinde olarak belirlenen çocuklarımızın tüm spor ihtiyaçlarını da karşılayarak bir Futbol Okulu mantığıyla onlara spor bilincini aşılayıp olumsuz davranışlardan uzak tutmaya çabalıyoruz.”

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Küçük, DOSABSİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. ‘Umuda spor, huzura spor’ projesini çok beğendiğini ve bu konu ile ilgileneceğini belirten Vali Küçük “Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini çok önemsiyorum.  Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve olumsuz davranışlardan uzak tutabilmek için onları spora ve sanata yönlendirmek çok anlamlı. Bu güzel projenizi her zaman örnek olarak göstereceğim” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …